Een paar weekjes geleden ging ik eindelijk langs bij de eerste NARS counter in De Bijenkorf in Amsterdam. De Global makeup artist van NARS, de prachtige Anna Priadka, was een paar daagjes in Nederland en was beschikbaar voor een makeupje en kort interview. Natuurlijk nam ik ook een kijkje bij de counter en Anna deelt haar favoriete producten nog even met ons.

In de video zie je ook nog mijn favorieten van de NARS X Man Ray kerstcollectie, die tijdelijk te koop was. De NARS counter in De Bijenkorf in Amsterdam was de eerste die opende, inmiddels zijn er ook twee andere counters bijgekomen, in De Bijenkorf in Utrecht en Rotterdam. Woon je niet in de buurt of heb je geen tijd om langs te gaan? Gelukkig kun je vrijwel alle NARS producten ook kopen in de webshop van De Bijenkorf!

Ben jij al bij één van de NARS counters in De Bijenkorf geweest? Ik ben zo blij dat ze er nu zijn in Nederland, dat scheelt weer online bestellen!