Iedereen kent Instagram wel, waar de mooiste foto’s en filmpjes worden gedeeld door celebrities, merken, influencers en natuurlijk ook vrienden en familie! Ook ik ben behoorlijk actief en dan speciaal op Instagram Stories. Kijk jij mijn Instastory weleens? Mocht je niet altijd tijd hebben om alles te bekijken, no worries…ik heb de leukste post op een rij gezet (inclusief korte beautyreviews).

Bij de opening van de nieuwe Douglas in Hoog Catharijne kreeg ik van de lieve PR medewerker dit mooie Too Faced palette. Het is de Chocolate Bar eye shadow collectie en ik heb deze zo vaak gebruikt de laatste weken, love it. Hieronder kun je de swatches even zien!

Ik probeer mijn huid in dit koude winterweer behoorlijk te pamperen zodat mijn huid toch nog een mooie glow houdt, de producten die ik hiervoor gebruik de laatste weken.

Chanel Sublimage L’extrait de creme en La creme yeux over een basis van Laura Mercier Infusion de rose nourishing oil, de MAC mineralize skin finish natural poeder matteert mijn huid iets, maar houdt de mooie natuurlijke glow.

Ook zoon Sem van 14 jaar heeft zo zijn beauty favorieten, ook al is hij er niet echt mee bezig hoor! Hij zweert bij de Rock Hard wax/gel voor zijn haar, de andere producten van L’Oreal zijn OK, maar niet zo goed als deze. En zijn favoriete geur is zeker Sauvage van Dior.

Dior breidt de hydraLIFE lijn uit, de lijn die ideaal is om iedere vochtarme huid te voorzien van extra hydratatie. Een prima lijn als je jong bent en alleen nog hydratatie en anti-oxidanten nodig hebt, maar daarna ook prima te combineren met andere verzorgende producten.

Ik ben zelf de Micellaire melk gaan gebruiken, ideaal voor een iets drogere huid zoals de mijn om in de ochtend te gebruiken.

Na de reiniger gebruik ik dan een paar druppels balancing hydration 2 in 1 sorbet water als lotion, de basis voor mijn huidverzorging (zie ook de skincare sandwich)

Chanel heeft een nieuwe foundation, Le teint ultra, de super langhoudende foundation met een matte finish. Ik ga hem even testen….

Helaas is de kleurkeuze bij Chanel best beperkt en ook voor mijn huid is er geen perfecte kleur, ik gebruik hier even nr 40 Beige die iets te donker is. Het effect is best mooi, vrij dekkend en inderdaad mat. Maar voor mijn droge huid is deze foundation nu niet zo ideaal. Ik test deze later nog even, bij iets anders weersomstandigdheden. Waarschijnlijk is dit wel een prima foundation als je huid wat vettig is.

Glamglow heeft behoorlijk aparte producten, die soms wat te heftig zijn voor mijn huid. Maar deze Galaticleanse is heel fijn, een balsemachtige reiniger die in de avond mijn huid goed reinigt en alle make-up verwijdert, zonder in mijn ogen te prikken. Lekker spul!

Oh ja, dit is mijn favoriete lippencil : Iconic Nude van Charlotte Tilbury….of althans, 1 van mijn favorieten

Ik hou van de producten van La Prairie en deze nieuwe Platinum rare cellular night elixir belooft ook weer iets speciaals, in één nacht ben ik weer een herboren schoonheid. Haha…dat lijkt me sterk, maar na een paar dagen testen, moet ik zeggen dat mijn huid er best mooi uitziet. Helaas is de prijs een beetje over the top (bijna 1000 euro voor een full size) maar als je het ervoor over hebt….ligt nu in de winkels.

Dit is wel mooi, een speciale pot die er chique uitziet maar ook nog eens hygienisch werkt en de ingrediënten optimaal laat functioneren. Niet gek!

Deze nieuwe White caviar creme extraordinaire is heel goed geschikt voor de huid die wat pigmentvlekken heeft en niet egaal oogt, echt iets voor mij dus. Ik ga hem proberen!

Dit is de kwast die ik altijd gebruik voor mijn poeder, de Pinceau Poudre Precision van Chanel. De kwaliteit van hun kwasten is uitstekend, ik gebruik er een aantal vrijwel dagelijks.

Maar ik gebruik deze kwasten van Zoeva ook heel graag, deze kwastenset kreeg ik van hun en ze worden goed gebruikt, dat zie je wel. De kwasten van Zoeva koop je o.a. bij Douglas, ze zijn ook los te koop.

Kennen jullie L.O.V. Cosmetics? Het is het oudere zusje van Cartrice en Essence, wordt verkocht bij verschillende Etos filialen en deze lipsticks zijn best mooi!

Nieuw van Chanel, de Rouge Coco lip blushes, een combinatie van een lipstain en lipbalm, die een subtiele, transparante kleur op je lippen geven, lekker voedend zijn en niet plakken. Ook te gebruiken als blush (vandaar de naam).

Er komen ook nieuwe kleuren Rouge Coco, Rouge Coco shine en Rouge Coco gloss uit binnenkort. Volgens mij is alles al in de online shop van Chanel te koop, de andere winkels volgen in maart.

Oh haha hier staat het ook! Wel apart de donkere nagellakkleuren van deze collectie….

  

Maar er is ook een lekkere felle neonroze nagellak, de 596 Rose Néon.

 

Volg jij mij op Instagram? Dan kun je mijn stories daar ook gewoon bekijken, je hebt geen andere app nodig. Hou er wel rekening mee dat Instagram stories na 24 uur weer verdwijnen, dus bekijk ze iedere dag even om niets te missen. Vanaf nu deel ik de leukste Instastories van de week in een blogpost, mocht je wat missen, check die dan even hier!