Eind november 2017 ging ik, vrijwillig, onder het mes van Dokter Felicia Smits om een borstvergroting en liposculptuur te ondergaan, misschien heb je daarover al eerder gelezen? In deze video vertel ik hoe het ging 8 weken na de ingrepen en zie je het resultaat.

Ik ben nog steeds heel tevreden met het resultaat en heb absoluut geen spijt van de ingreep! Zowel de ingreep (borstvergroting en liposculptuur zijn in een keer gedaan) als het herstel zijn mij heel erg meegevallen. Nu keek ik er al niet echt tegenop, maar ik had heus weleens verhalen gehoord over pijn en een tegenvallend herstel, maar ik heb echt nergens last van gehad. Dat komt zeker ook door de goede informatie die ik kreeg van Dokter Felicia Smits vooraf aan de ingreep, maar ook door de goede zorgen in de Velthuis Kliniek, voor, tijdens en na de operatie. Ik ben heel goed begeleid en dat heeft zeker meegeholpen aan een voorspoedig herstel.

6-8 weken na de ingreep is een soort ijkpunt, ik kon eindelijk mijn (lelijke) sportbeha uitttrekken en weer een leuk model aandoen, de strakke broek voor mijn buik hoefde ik ook niet meer aan en in principe ben je helemaal patiƫnt af. Na zes weken mag je weer volop gaan sporten (deed ik al eerder, maar ik kon nu weer hardlopen) en hoef je ook geen andere dingen meer te laten. En je kunt bij de borstvergroting zien wat het resultaat is, in de periode hiervoor kunnen ze nog wat opgezet zijn namelijk. Het resultaat van de liposculptuur is nog niet optimaal, het uiteindelijke resultaat zie je pas na een maand of zes.

Er komt dus zeker nog een vervolg op deze video, met hoe het gaat na enkele maanden, maar eerst komt er nog een Q & A video met Dokter Felicia Smits (meer informatie over haar op haar website : www.feliciasmits.nl). Dat zien jullie binnenkort! Voorlopig kun je de eerdere video’s over dit onderwerp hier terugzien:

** Deze video is gemaakt in samenwerking met Dokter Felicia Smits