In oktober 2017 ging ik samen met Jessica van Benefit naar Parijs om hun nieuwste lancering te ontdekken! Toen was het nog een groot geheim, inmiddels weten we allemaal dat de nieuwe BADgal Bang! mascara de nieuwste aanwinst van Benefit is. Ik ben groot fan, al vanaf oktober, en met mij nog veel meer! En jullie kunnen nu ook een exemplaar winnen!

Parijs is natuurlijk altijd een goed idee, zeker als je logeert in het heerlijke Mandarin Oriental Hotel op de Rue Saint-Honoré en daar mag dineren in het exclusieve restaurant Sur mesure van sterrenchef Thierry Marx. Ik heb twee fijne dagen gehad met het Benefit team en collega journalisten/influencers, want de volgende dag werden we ontvangen in het R & D centrum van LVMH, waar de Benefit Badgal Bang mascara aan ons gepresenteerd werd. Het was een event met een buitenaards tintje, want de BADgal Bang! mascara geeft je wimpers die je vanuit de ruimte kunt zien!! Haha, te leuk natuurlijk en iedereen was behoorlijk enthousiast, ik zeker ook.

En dat ben ik nog steeds, sinds het event gebruik ik deze nieuwe mascara al en nu, vier maanden later, ben ik nog steeds fan! De Benefit BADgal Bang! mascara belooft je wimpers enorm veel volume te geven en daar hou ik altijd wel van. Maar het nadeel van sommige volumemascara’s is dat ze meestal een groot borsteltje hebben, die mijn wimpers niet mooi separeren. En dat heeft BADgal Bang! zeker veel beter voor elkaar, het borsteltje is heel fijn en brengt de mascara perfect aan. Het resultaat is dat ik sinds oktober al met mooie, zwarte, gekrulde, lange en dikke wimpers door het leven ga, zelfs na het sporten zien mijn wimpers er nog top uit.

Benefit BADgal Bang! mascara EUR 27,53 (8,5 gram)

Het borsteltje heeft een conische vorm en loopt dus van breed bij de steel naar smal aan het uiteinde. Dat vind ik heel fijn, omdat je de fijne haartjes bij binnen- en buitenkant hiermee ook goed kunt “pakken”. Dat doen de kunststof stekeltjes van het borsteltjes trouwens heel goed, je wimpers “pakken”, ze zijn er ook speciaal voor ontwikkeld. Ze zijn zacht als je ze aanraakt, maar dus wel stevig genoeg om je wimpers door te kammen, zelfs bij een tweede laagje mascara. Hieronder laat ik je het resultaat zien, van het aanbrengen van één laagje BADgal Bang! mascara

Het resultaat is toch wel heel goed, vinden jullie niet? De formule is echt gitzwart, zelfs met een heel dun laagje zullen je wimpers echt goed zwart zijn. Naast zwart, geeft de mascara mijn wimpers ook voldoende krul mee, zelfs zonder wimperkruller en die krul houdt! De formule bevat micro-partikels die heel luchtig zijn en toch sterk genoeg zijn om de mascara mooi te houden gedurende de dag. Bad Gal Bang blijft bij mij de hele dag netjes zitten, ook na het sporten zien mijn wimpers er nog prima uit (en ik zweet heus wel…al is het nooit zoveel). Officieel is de mascara niet waterproof, maar zeker wel waterresistent, hij kan wel tegen wat tranen, regen of zweet.

Toch heb ik ook nog wel een kanttekening bij de Benefit BADgal Bang! mascara 😉 als je deze voor het eerst gebruikt is de formule best plakkerig en dat kan zorgen dat je wimpers aan elkaar gaan plakken. Daarom gebruikte ik de eerste twee weken een borsteltje om mijn wimpers goed te separeren, dat gaf het mooiste resultaat. Na een week of twee is de mascara iets “droger” geworden en kon ik de mascara “gewoon” gebruiken, zonder extra borsteltje. Daarna heb ik de mascara zeker nog een week of zes gebruikt, totdat die op begon te raken. Ik ben dus al aan mijn tweede mascara bezig, dat begrijp je.

Je koopt de Benefit BADgal Bang! mascara exclusief bij parfumerie Douglas, de mascara kost EUR 27,53 voor een full size en er is ook een mini te koop voor EUR 13,25. Maar je kunt de Benefit BADgal Bang! mascara nu tijdelijk ook bij mij winnen! Ik geef, samen met Benefit, 25 full size mascara’s weg en jij kunt natuurlijk ook meedoen met de winactie. Klik daarom snel op de knop hieronder en doe mee, de winactie loopt t/m 21 maart 2018. Succes!