Er zijn van die producten die ik echt niet zou willen en kunnen missen! Zo’n product vind je in de kleurrijke tube Benefit Hoola Zero Tanlines, de vloeibare lichaamsbronzer die ook nog eens perfect is voor de aankomende rokjesdag(en)!

Benefit Hoola kennen jullie misschien wel? Het is de iconische bronzer voor je gezicht van Benefit, een mooie matte bronzer met precies de juiste kleur om je gezicht een lekker zonnig tintje te geven. Soms heb je dat gewoon even nodig, alhoewel ik iedere dag wel een bronzer draag, ik heb het dus altijd nodig. En deze Hoola Zero Tanlines heb ik ook nodig, zo aan het begin van de lente.

Iedere maand gaat er wel een tube Hoola Zero Tanlines doorheen, de “believable all over body bronzer” van Benefit. Dit is een geweldige bronzer voor het lichaam, die ideaal is om witte benen (of armen) binnen een paar minuten net een paar tintjes donkerder te maken. Misschien goed om te weten, dat het geen zelfbruiner is!!!! Het is een gekleurde bodygel/lotion die je simpel aanbrengt met de bijgeleverde applicator. Hierdoor worden je handen niet bruin en wordt de Hoola Zero Tanlines goed en egaal verdeeld.

De kleur is vrij transparant en voor niemand te donker, eventueel kun je nog een laagje aanbrengen als je een diepere kleur wilt, maar dat doe ik eigenlijk niet. Het ene laagje maakt al zo’n verschill! De gel/lotion trekt supersnel in (2 minuten) en als deze droog is, dan geeft de Zero Tanlines niet meer af…niet aan je kleding, niet aan andere delen van je lichaam en niet aan iemand anders. Deze vloeibare body bronzer is zelfs waterproof, na het douchen zonder zeep, zit de kleur er nog op…haha! Wil je de kleur toch van je huid af, douche dan gewoon met wat showergel en de kleur spoelt er gewoon af.

Echt, je moet deze eens proberen, zo’n geweldig product! Mijn huid is trouwens ook nog eens goed gehydrateerd als ik deze bronzer gebruik, een extra bodycreme of lotion is niet nodig bij mij. Maar als je huid nu nog wat aan de droge kant is na de zomer is het misschien mooier om eerst even wat bodylotion aan te brengen.  Natuurlijk kun je Benefit Hoola Zero Tanlines over je hele lichaam gebruiken, al zou ik het niet over je gezicht gebruiken persoonlijk. Er zit een vrij subtiele geur aan deze bronzer, lekker zomers en een tikje tropisch maar niet overheersend.

Dit weekend heb ik Hoola Zero Tanlines zeker ook gebruikt, op de foto hierboven zie je het resultaat! Je koopt Hoola Zero Tanlines, net als alle andere producten van Benefit, exclusief bij parfumerie Douglas voor EUR 33,16 (tube 147 ml).