NARS heeft heel wat jaren geleden mijn makeup hart gestolen toen ik de legendarische Orgasm blush binnen kreeg. Daar bleef het echter niet bij, mijn NARS stash is inmiddels behoorlijk uitgebreid en een aantal van de producten zijn letterlijk onmisbaar gebleken. De laatste tijd is dat het NARSissist Wanted eyeshadow palette, dat werkelijk prachtig en bruikbaar is!

Sinds enkele jaren brengt NARS de NARSissist palettes uit, dat zijn zowel oogschaduw- als blush/bronzer/highlighter palettes die helemaal passen in de makeuptrend van dit jaar. De verpakkingen zien er dit keer heel cool uit, ze zijn gemaakt van kunstof, hebben een metaallook en zijn handig van formaat. Op de foto zie je zowel de twee blushpalettes als het oogschaduwpalette….in dit artikel vind je alleen mijn review van de oogschaduws.

In het NARSissist Wanted eyeshadow palette zitten 12 oogschaduws van elk 1,4 gram, totaal krijg je dus 16,8 gram oogschaduw voor EUR 55,00. Dat is de prijs van het palette bij De Bijenkorf, het adres in Nederland waar je NARS exclusief kunt kopen.

De kleuren in het Wanted palette zijn het beste te omschrijvingen als koperkleurig, roze en goud, er zijn oogschaduws met een vrij matte finish maar ook superglanzende varianten en nog wat texturen er een beetje tussen in. De texturen van alle oogschaduws zijn echt heel fijn, er is geen oogschaduw die minder goed aanvoelt tijdens het swatchen of tijdens het aanbrengen. Ze hechten allemaal perfect aan de huid en laten zich goed blenden. En dat is weleens anders bij een groot palette als deze met twaalf kleuren, NARS heeft dat echt heel goed gedaan! Oh ja, het palette op de foto is al een paar maanden door mij in gebruik en ziet er desondanks nog prima uit. Kijk even mee naar de swatches:

De swatches heb ik heel snel & simpel met mijn vingers gemaakt, zonder basis of iets dergelijks. De foto’s zijn gemaakt bij zonlicht, zo zie je de mooie glans van de kleuren! Op de foto’s hieronder draag ik telkens de oogschaduws van het NARSissist Wanted palette. Je kunt met de kleuren zowel een rustige, licht glanzende dagelijkse make-up look maken, als een behoorlijk glitterende, donkere avond make-up…en alles er zo’n beetje tussenin! Ik vind de kleuren bij mijn, wat getinte huid, heel goed staan, zeker in combinatie met mijn groene ogen. Ik betwijfel of de kleuren net zo mooi staan als je een heel lichte huid hebt, al ligt het er uiteraard aan hoe je je makeup verder draagt en hoe je kleuren precies combineert. Maar alles kan hoor…laat je niet tegenhouden!

Ik ben echt fan geworden van dit palette en gebruik het de laatste 3/4 maanden zeker 3-4 keer per week, momenteel wissel ik het af met het Soft Glam palette van Anastasia Beverly Hills, dat ook heel mooi is. Ben je zelf fan van het Renaissance palette van Anastasia? Dan vind je dit palette zeker ook heel mooi, de kleuren liggen een beetje in dezelfde richting maar zijn niet exact hetzelfde natuurlijk.

Je koopt NARS sinds eind vorig jaar in Nederland exclusief bij De Bijenkorf (er zijn NARS counters in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht), in hun online shop vind je alles van NARS hier. Het palette kost EUR 55,00 en dat vind ik een prima prijs voor zo’n veelzijdig palette! Wil je een kijkje nemen bij een NARS counter, bekijk dan even mijn vlog hier!

Heb jij de oogschaduws van NARS weleens geprobeerd? En willen jullie een review van de NARSissist Wanted blushpalettes?