NARS X Erdem collectie
NARS X Erdem collectie
NARS X Erdem collectie
NARS X Erdem collectie

Deze lente brengt NARS samen met modemerk Erdem de Strange Flowers collectie uit, inmiddels vind je die al in de winkels. Ik kreeg van NARS wat items toegestuurd en die heb ik getest en op de foto gezet. Jullie weten dat ik NARS fan ben, maar ben ik ook fan van de Strange Flowers collectie?

Ik hou in elk geval van de speciale verpakkingen van deze samenwerking tussen NARS & Erdem. Aan de buitenkant zie je niet zo heel veel speciaals, op de bloemen op het doosje van het oogschaduwpalette na dan. Maar wat je in de doosjes ziet is toch wel leuk en opvallend, de verpakkingen zijn lichtblauw-grijs met bloemen en witte belettering.

NARS Erdem Fleur fatale eyeshadow palette EUR 39,00

Een heerlijk oogschaduwpalette met zachte, smeuiige oogschaduws die op één na behoorlijk glanzen, je krijgt dus best een opvallende ooglook als je deze oogschaduws gebruikt. Maar ik hou daar wel van en ik hou zeker van de prima houdbaarheid, daarnaast zijn de oogschaduws makkelijk aan te brengen en te blenden. De kleuren in dit palette zijn behoorlijk neutraal, maar door de glans toch wel even anders dan anders.

NARS Erdem Loves me not blush EUR 31,50

Ik ben fan van de blushes van NARS, maar Loves me not is voor mijn huidstint te licht als blush. Maar omdat er behoorlijk wat glans in zit, fungeert deze eigenlijk prima als rose-gouden highlighter. De blush is heel fijn van structuur, waardoor deze prima blendt met mijn huid en een lichte kleur en glans achterlaat.

NARS Erdem lipsticks EUR 27,00 v.l.n.r. Voodoo lily, Moon orchid & Bloodflower

De lipsticks Voodoo Lily en Moon Orchid zijn behoorlijk transparant, maar zijn wel lekker voedend en glanzend. Ik heb Voodoo Lily op in de foto van de look hieronder en vind de kleur toch best zichtbaar en zeker mooi. Bloodflower is wel een geweldig dekkende lipstick!

Wil je meer zien van deze look? Check dan even de highlights op mijn Instagram account, daar staan wat video’s met deze producten en zie je bijvoorbeeld ook goed de glans van zowel de blush als de oogschaduws.

Je vindt de producten van de limited edition NARS Erdem Strange Flowers collectie bij de NARS counters in De Bijenkorf of in hun online shop! Ik vind het een mooie collectie, al zou ik zelf een andere blush hebben gekocht.