Zwarte eyeliner is voor mij één van de meest gebruikte makeupproducten, maar gekleurde eyeliner…die gebruikte ik eigenlijk nooit. Dat was niks voor mij, dacht ik.  Maar ik ben van gedachten veranderd, vooral door de nieuwe, heel fijne eyeliners van Dior. Kijk even mee naar de video en naar de swatches verderop….

Dior gaat deze zomer voor kleur, veel kleur en vooral ook felle kleuren! En dat was best even een uitdaging voor mij, want ik zou niet zo snel voor een gekleurde eyeliner kiezen. Maar goed, eenmaal uitgedaagd door de mooie kleuren die ik kreeg van Dior heb ik gemerkt dat ik het toch best leuk vind. Het is vooral een leuke manier om een basic look net even iets kleurrijks te geven, zonder teveel kleur…snap je het nog?

Dior Diorshow On Stage Liner EUR 35,00

Dior stuurde mij 7 Diorshow On Stage liners op in de kleuren Matte pop blue, Matte yellow, Matte pop green, Matte red, Matte pink, Matte white en Vinyl Black. In totaal heeft Dior 14 kleuren van deze On Stage liners uitgebracht, waaronder ook nog een matte zwarte. De zwarte eyeliner ben ik direct gaan gebruiken toen ik ze binnenkreeg en tot op de dag van vandaag gebruik ik die bijna dagelijks. Love it!

swatches Diorshow On Stage Liners van boven naar beneden : Matte pop blue, Matte yellow, Matte pop green, Vinyl black, Matte red, Matte pink & Matte white

De Diorshow On Stage liners zijn allemaal perfect dekkend, in één streek breng je een mooie lijn aan, die (afhankelijk van je skills) direct perfect is. De punt van de liner is lekker stevig, maar niet hard, en blijft ook na weken gebruiken goed. De Vinyl Black heb ik het meeste gebruikt en die is perfect als je een iets glanzende eyeliner wilt, ik hou daarvan. De lijn die ik zet blijft de hele dag perfect zitten, kruimelt niet en geeft absoluut niet af. Ook bij het sporten zit de liner prima, zelfs na goed zweten gaat hij geen kant op.

Het vooral van deze liner is dat je deze ook heel makkelijk verwijdert, boenen is niet nodig. Onder de douche gebruik ik een makeup remover en gaan ik voorzichtig over mijn ogen heen, de liner rult dan van je huid af door het warme water. Dit is zeker een blijvertje voor mij! En de kleurtjes? Die ga ik zeker af en toe gebruiken, maar ik geloof niet dat ik dagelijks met roze, groene of gele eyeliner ga rondlopen, maar gerust wel voor een avondje uit of als ik zin heb in een vleugje kleur. Zoals je in de video kunt zien (en hieronder) is het echt best leuk!

Je koopt de nieuwe Diorshow On stage liners voor EUR 35,00 per stuk o.a. bij De Bijenkorf, je vindt daar ook de nieuwe gekleurde Diorshow Pump ‘n’ Volume mascara’s voor EUR 35,50.