Hebben jullie al ontdekt dat er een nieuwe feature is op Instagram : IGTV? Dat is het nieuwe video platform waarop Instagram gebruikers langere video’s kunnen uploaden. Handig natuurlijk, want tot nu toe kon een video op Instagram maar 1 minuut duren, op IGTV is dat nu 10 minuten. Omdat ik het leuk vind om video’s te maken heb ik besloten ook een IGTV kanaal te starten en om jullie een beetje te laten kennis maken met mij, ben ik gaan vloggen! Kijk je mee naar mijn eerste vlog?

Mijn IGTV kanaal vind je via mijn Instagram account @mrsbeautyscene, je hoeft geen aparte app te downloaden daarvoor al bestaat er wel een aparte IGTV app. En heb je nu geen Instagram account, dan kun je de video’s die ik op IGTV zet ook vinden op mijn Facebook pagina, die je hier kunt vinden. Ik ben wel benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat het mij zeker weten 😀