Mijn favoriete producten om mijn wenkbrauwen bij te werken, te verzorgen en een mooie vorm te geven zijn eigenlijk allemaal van Benefit Cosmetics. Dit Amerikaanse merk staat natuurlijk ook wel bekend als het “brow” merk, zeker door hun geweldige browbars waar je je wenkbrauwen mooi in vorm kan laten maken. Daar ga ik graag naartoe van tijd tot tijd, maar de rest van de tijd moet ik ze gewoon zelf bijwerken. Nu kan dat met de nieuwe kleuren van hun producten, helemaal fijn!

Geen nieuwe producten dus, maar wel nieuwe kleuren van een aantal producten. Zo hebben mijn favorieten Ka Brow, Precisely my brow pencil en het Goof proof brow pencil nu ook “halve” kleuren, iets waar ik heel blij van word, kleur 3.5 is bijvoorbeeld veel mooier bij mij dan kleur 3 of 4. Ik heb een korte video gemaakt over de nieuwe producten, kijk maar even mee:

(Mijn IGTV kanaal vind je via mijn Instagram account @mrsbeautyscene, je hoeft geen aparte app te downloaden daarvoor, al bestaat er wel een aparte IGTV app. En heb je nu geen Instagram account, dan kun je de video’s die ik op IGTV zet ook vinden op mijn Facebook pagina, die je hier kunt vinden. Ik ben wel benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat het mij zeker weten :D)

De nieuwe Benefit Cosmetics wenkbrauwproducten zijn inmiddels te koop bij Parfumerie Douglas, zowel bij de winkels als in hun online shop. Het Hug hug hurray setje met de mooie lipgloss kost rond EUR 36,00 en vind je hier. ❤️
Wat is jouw favoriete wenkbrauwproduct?