Nu ik het bloggen weer ga oppakken, is het volgens mij een goed idee om een gouwe ouwe rubriek weer terug te laten komen: mijn beauty favorieten van de afgelopen maand. Ik vind het zelf altijd leuk om te weten wat de echte favoriete producten zijn van mensen die ik volg. Maar dan wel echte favorieten, dus liever geen producten die tegen een vergoeding in een lijstje verschijnen….Ik beloof je dat ik dat dus niet doe…..

In mijn lijstje van favoriete beauty producten komen dus alleen producten te staan die ik echt heel fijn vind en de afgelopen weken heel vaak heb gebruikt. Dat kunnen nieuwe producten zijn die ik heb ontvangen, maar soms ook “oudjes” die ik heb (her)ontdekt.

 • Charlotte Tilbury Legendary Lashes volume 2 EUR 32,00 – de vrouw die geen mascara draagt moet nog uitgevonden worden volgens mij, dus zijn we altijd benieuwd naar een nieuwe mascara. Toen ik deze van Charlotte Tilbury ontving, was ik een beetje sceptisch omdat de eerste mascara (Legendary Lashes) helemaal niet zo fijn was. Maar ja, ik ben wel fan van CT en dus testte ik de mascara toch uit. Dat was ergens in juli volgens mij en inmiddels heb ik mijn tweede exemplaar gekocht (niet te geloven, ik koop dus ook weleens iets), ik ben zo gek op deze mascara! Als eerste is het borsteltje geweldig fijn, lekker compact, niet te groot en vooral de zachte “haartjes” zijn heerlijk, zo kun je de mascara helemaal tegen je wimperaanzet aanzetten zonder dat er iets in je ogen prikt. En het borsteltje is wel stevig genoeg om de mascara goed door de wimpers te verdelen, zodat je een heel natuurlijk resultaat krijgt. Wil je meer volume en lengte, dan kun je zonder problemen meer laagjes aanbrengen, ook later op de dag nog. De mascara wordt nl niet hard en dat vind ik zo fijn, ik heb een hekel aan harde wimpers en merk ook dat ze daar veel sneller door afbreken. Dat gebeurt niet bij deze mascara, sterker nog, ik vind dat mijn wimpers veel langer zijn geworden, zonder wimperserum of iets dergelijks. Last but not least, de mascara blijft zitten als een huis, ook tijdens een hittegolf en tijdens het sporten, zelfs na een nacht feesten en dansen zit hij nog perfect. Kortom, deze zou je echt eens moeten proberen, mijn favoriet is het zeker.
 • NARS Natural Radiant longwear foundation EUR 45,00 – deze foundation is niet nieuw, ik heb hem al langer en er ook al eens iets over geschreven in dit artikel. Ik kreeg de foundation in de winter binnen en toen leek de combinatie met mijn droge huid niet zo heel erg goed, maar inmiddels weet ik beter! Vooral sinds deze hete zomer, ben ik helemaal gek op deze perfect dekkend foundation die heel de dag goed blijft zitten. En het fijnste vind ik nog wel dat je maar heel weinig nodig hebt, ik gebruik letterlijk een druppeltje om alles wat ik wil te bedekken. Pigmentatie, rode vlekjes, donkere kringen, alles wordt netjes weggewerkt, zonder dat er een dikke laag nodig is en dat is met warm weer natuurlijk veel fijner. Ik combineer de foundation wel met de NARS Radiance Primer, eventueel wat extra Radiant creamy concealer en poeder het heel lichtjes af om de houdbaarheid te verlengen. Kortom, ik vind het een topper in de zomer en waarschijnlijk werkt deze foundation ook erg goed bij een vettere huid.
 • Benefit Pretty in the USA set EUR 46,93 – Kijk in mijn makeupkasten en je vindt 1001 bronzers, blushes en highlighters, en toch word ik heel blij van een palette als dit. Benefit heeft er in elk geval goed over nagedacht, want qua kleuren passen de Hoola bronzer, Rockateur blush en Dandelion twinkle highlighter perfect bij elkaar. Dat maakt het palette handig om mee te nemen en natuurlijk ook nog eens lekker voordelig. Je krijgt nl. deze 3 producten in fullsize plus nog een mini Goof proof brow pencil in kleur 3 erbij, normaal zou dit samen dus EUR 119,00 kosten….een echte aanrader dus!

 • SugarBear hair vitamines EUR 39,00 – deze blauwe gummibeertjes komen al een paar jaar voorbij in mijn social media tijdlijn, meestal omdat ze aangeprezen worden door een dame van de Kardashian familie. Ook hier was ik een beetje sceptisch over dus, want ach…voor geld vinden zij alles te gek! Maar goed, ook van niet-gesponsorde mensen op social media las/hoorde ik dat ze resultaat zagen nadat ze deze multivitamines zijn gaan gebruiken. Dus ik dacht “baadt het niet, dan schaadt het niet” en ben iedere dag 2 blauwe beertjes gaan snoepen (letterlijk, want ze smaken echt naar snoepjes). Ik gebruik ze nu een maand en ja, ik moet eerlijk bekennen dat ik echt resultaat zie, mijn haar glanst mooier, is minder droog, lijkt echt sneller te zijn gaan groeien en ook mijn nagels groeien een stuk sneller. Maar ik blijf nog een beetje sceptisch, vooral omdat het een warme maand is geweest waardoor je haren en nagels toch al wat sneller groeien en ik ben ook fijne haarverzorgingsproducten gaan gebruiken, dus wat er nu echt heeft geholpen is nog niet 100 % duidelijk. Toch test ik zeker nog even door, minstens 3 maanden, maar ik heb alvast een goed gevoel bij deze schatjes.
 • Kerastase Extensioniste lijn (shampoo EUR 23,00, masker EUR 43,00 & serum EUR 40,00) – sinds drie weken gebruik ik de producten uit deze nieuwe lijn van Kerastase, die speciaal bedoeld zijn om haar dat snel afbreekt en/of uitvalt te versterken. Ik merkte dat mijn haar het afgelopen jaar behoorlijk breekbaar is geworden en het veel lastiger groeit. Misschien heeft het met mijn leeftijd te maken of komt het omdat ik het wat vaker was i.v.m. sporten? Lastig te zeggen, maar ik baal er wel van. Toen ik deze producten ontving kwam dat dus heel goed uit! Ik ben het serum gaan gebruiken, de shampoo en 1 keer per week gebruik ik het masker. Helpt het? Na drie weken kan ik dat nog niet zeggen, maar ik vind mijn haar wel soepeler, minder droog en ik heb wel het idee dat het minder snel afbreekt. Maar….ik gebruik natuurlijk ook de Sugarbear hair vitamins, dus misschien is het de combinatie wel? Ik ga in elk geval door met testen, zeker drie maanden en ik heb ook voor foto’s gemaakt, dus over twee maanden ofzo doe ik weer een update. Maar mocht je nieuwsgierig zijn, ik vind de producten in elk geval prettig in gebruik, zeker de moeite om eens naar te informeren bij je kapper en/of bij Kerastase.

 • Eau de Givenchy eau de toilette EUR 82,00 – lichte, frisse cologne-achtige geuren heb ik het vaakst gedragen de afgelopen weken, het geeft mij een fris en koel gevoel, zelfs bij 37 graden. Deze nieuwe cologne van Givenchy kwam perfect op tijd binnen en heb ik vaak gedragen. Maar ook nu doe ik hem nog steeds vaak op, bijvoorbeeld als ik ga sporten, lekker fris en citrusachtig zonder te overheersen. Givenchy noemt oranjebloesem, citrus, muskus en ceder als geurnoten, met de nadruk op de heerlijke frisse oranjebloesem, love it!
 • Juliette has a gun Moscow Mule eau de parfum EUR 82,00 – ik hou wel van een lekker cocktail, liefst een beetje een frisse, niet te zoet en niet al te zwaar. Ik heb deze zomer, naast de bekende Gin Tonic (Bobby’s met Rose Lemonade is favoriet), behoorlijk wat Moscow Mules gedronken, een cocktail met gember, citroen en limoen (oh ja en wodka) die altijd geserveerd moet worden in een koperen beker. Hoe grappig is het dan, dat ik later deze zomer de nieuwste geur van een van mijn favoriete parfummerken binnenkreeg die geinspireerd is op deze cocktail. Dat kan geen toeval zijn! En ja, de parrfum ruikt dus naar de cocktail: gember, limoen, ook wat appel en bergamot en dus gek genoeg ook een koperen touch….heerlijk! Oh ja, de geur is unisex, heel lekker bij mannen ook.
 • Chanel No. 5 l’eau all over spray EUR 62,00  – Chanel No.5 is natuurlijk een klassieke parfum, maar om eerlijk te zijn niet mijn favoriet. De laatste nieuwe L’eau versie van No. 5 vind ik dan wel weer lekker, al is het ook weer niet mijn “lijfgeur”. Het is lichte, meer luchtige versie van de klassieker, een stuk moderner moet ik zeggen die zeker herkenbaar is als Chanel No. 5. Toch heb ik deze nieuwe all over spray regelmatig gebruikt. Op de warme dagen vind ik veel parfums een beetje teveel van het goede, maar een lichte all over spray is dan echt fijn. Ik spray letterlijk overal een beetje van deze spray, ook over mijn kleding en haar, het zorgt voor een lekkere subtiele geur de hele dag. En het flesje ziet er ook heel goed uit, vind je niet?

 • Pixi Nourishing sleep mask EUR 23,50 – de laatste maanden gebruik ik eigenlijk nooit meer een nachtcreme, maar kies ik bijna altijd voor een nachtmasker, peeling of olie. Nachtmaskers zijn echt mijn grote liefde, vooral ideaal omdat ik nooit tijd wil nemen voor een “normaal” gezichtsmasker. Nee, laat mij maar een lekker laagje nachtmasker op mijn gezicht hebben terwijl ik slaap. En dit masker van Pixi is heel fijn, het is romig, niet vet en voedt mijn huid heel goed. Het is na het opbrengen transparant, plakt niet en ruikt heerlijk. Qua ingrediënten zie ik fruit- en bloemoliën, hyaluronzuur en arginine, die de huid hyrateren en voeden, Pixi raad aan om het 2 of 3 keer per week te gebruiken en ik doe dat inderdaad ook. Kortom, een heerlijk nachtmasker tegen een prima prijs, probeer het eens.
 • Dior Capture Youth Plump filler serum EUR 89,00 – enige tijd geleden introduceerde Dior de Capture Youth huidverzorgingslijn, speciaal voor jonge vrouwen vanaf een jaar of 25-30 die hun huid goed willen verzorgen en behoeden tegen veroudering. Een onderdeel van die lijn zijn verschillende serums, die je zowel apart kan gebruiken alsook kan mengen door de Capture Youth cremes. Dit extreem fijne, heerlijke ruikende hydraterende serum ben ik gaan gebruiken tijdens de warme weken, om mijn huid te behoeden tegen uitdrogen en dat hielp heel goed. Ik heb iedere ochtend een klein pipetje direct op mijn huid aangebracht, als een soort kuurtje. Absoluut een heerlijke hydratatieboost, in kuurvorm of dus om te mengen met je cremes overdag of ‘s nachts. En die geur is hemels!
 • Kiehsl Creamy eye treatment with avocado v.a. EUR 28,00  – ik had al veel gehoord over deze oogcreme, maar gek genoeg nooit geprobeerd. Inmiddels wel, ik vond een potje in mijn kast die uit de adventskalender van vorig jaar kwam. Het is een romige, heel voedende oogcreme die totaal niet vettig is maar wel heel goed voedt. Ik gebruik deze iedere ochtend direct voor ik mijn concealer aanbreng en dat werkt perfect om te voorkomen dat de concealer zich in lijntjes gaat ophopen. De creme is niet vettig, waardoor de concealer prima blijft zitten, de hele dag en ook met warm weer zoals de afgelopen weken. De prijs van de oogcreme is behoorlijk betaalbaar, je doet er heel lang mee omdat je maar een minieme hoeveeheid nodig hebt en je kunt hem gewoon in Nederland kopen bij de winkels of counters van Kiehls.

Ik heb weer mooie producten ontdekt afgelopen maand, ze zijn absoluut het proberen waard! De mascara en het Nourishing sleep mask zijn mijn absolute favorieten, die zou je zeker moeten gaan proberen, je krijgt er geen spijt van! Heb je vragen, laat het dan zeker weten in een comment! Tot snel 🙂