Leuk nieuws, op vrijdag 9 november 2018 organiseer ik samen met Giorgio Armani Beauty een exclusieve foundation workshop o.l.v. Massimo Locorotondo, Giorgio Armani Beauty National Face Designer, in Parfumerie Douglas aan de Lijnbaan in Rotterdam. Zoek jij nog steeds naar de ideale (kleur) foundation en kun je wel wat hulp gebruiken? Massimo gaat je helpen en ik ben er natuurlijk ook gezellig bij om mijn tips te delen, er is maar plaats voor 3 deelnemers en natuurlijk is er een goodiebag. Meld je dus snel aan….

Giorgio Armani Beauty heeft verschillende geweldige foundations, hun Luminous Silk foundation is favoriet bij veel beauty experts (ik vind hem ook prachtig) en de  Maestro Fusion foundation is heel mooi met de natuurlijke finish. Voor sommige mensen blijft het kiezen van hun ideale foundation best lastig, niet alleen moet de finish, dekking en het draagcomfort bij je passen, ook de kleur moet een perfecte match zijn. En eerlijk is eerlijk, als je even haastig staat te swatchen bij een counter, kies je weleens de verkeerde kleur. Zonde natuurlijk!

Daarom is het zo fijn dat Giorgio Armani Beauty National Face Designer Massimo Locorotondo de tijd heeft vrijgemaakt om 3 van mijn lezers persoonlijk te adviseren over hun ideale foundation en de perfecte foundationkleur. Maar natuurlijk gaat hij ons nog meer vertellen, zoals wat de perfecte basis is voor je foundation, hoe je die het beste aanbrengt en hoe je de foundation de hele dag mooi houdt. Kortom, na afloop van de workshop weet jij alles over foundation!

Het is een unieke gelegenheid, want normaal werkt Massimo als trainer en brengt hij makeup aan bij de modellen van de modeshows van Armani over de hele wereld, zo fijn dat hij tijd voor ons vrijmaakt! Waag jij een kansje?

Ben je op vrijdag 9 november 2018 beschikbaar in de middag om naar Rotterdam te komen? Meld je dan z.s.m. aan via deze link en misschien zien we elkaar heel binnenkort! De 3 winnaars krijgen persoonlijk bericht via mail, uiterlijk maandag 5 november 2018.

Succes!