Dit moet ik even met jullie delen, het is namelijk uniek nieuws! Voor het eerst brengt MAC Cosmetics een adventskalender uit voor deze kerst, is dat even leuk? De beauty adventskalenders worden steeds populairder en dus kon MAC niet achterblijven. Er zit echter wel een kleine kink in de kabel, hij is alleen verkrijgbaar in de UK! Maar….thank god for online shops die naar Nederland verzenden, kijk dus snel verder….

MAC Advent calendar EUR 143,95 (met een waarde van GBP 300,00) via Lookfantasic (zolang de voorraad strekt)

Zoals je ziet is deze Advent Calendar helemaal in stijl van de Shiny Pretty Things collectie van MAC waarover je hier hebt kunnen lezen. Te leuk natuurlijk! En het blijft een feestje om in de aanloop naar kerst vanaf 1 december iedere dag een laatje te openen en er een leuk, klein product van MAC te vinden. Via de link kun je exact zien wat er in de Advent Calendar zit en ook op de foto hieronder zie je de inhoud. Wil je die (nog) niet weten, kijk dan niet ūüėČ en bestel hem gewoon, haha.

Nog even over Lookfantastic, dat is een betrouwbare Engelse webshop die al jaren bestaat en ook naar Nederland verstuurt (zonder extra kosten), veelal zonder verzendkosten. Ik ken de winkel al jaren en bestel er regelmatig iets, vooral van merken die in Nederland niet verkocht worden. En natuurlijk heb ik vorig jaar de geweldige Lookfantastic Advent Calender gekocht (binnenkort meer daarover, maar bekijk hem vast hier en bestel als het nog kan). Neem er zeker even een kijkje en check dan vooral de prijzen van de items van MAC…die zijn namelijk vaak lager dan hier in Nederland, interessant toch?

Je kunt bijvoorbeeld deze Shiny Pretty Lip Kit van MAC al pre-orderen, de prijs is EUR 74,95 bij Lookfantastic, de prijs in Nederland is nog niet bekend. In de Lip Kit zitten 10 mini lipsticks in de kleuren: Snob, Velvet Teddy, See Sheer, Relentlessly Red, Ruby Woo, Snow Orchid, Rebel, Twig, Chili en Diva 

Binnenkort maak ik de Advent Calendars van zowel MAC als Lookfantastic open! Ben jij er benieuwd naar? Deel dit artikel natuurlijk ook met andere liefhebbers van adventskalenders!