Het heeft bijna 5 maanden geduurd, maar ik ben terug!!! Terug op Youtube om precies te zijn en dat werd weleens tijd na 5 maanden. In de korte video van vandaag vertel ik kort waarom het even heeft geduurd en maken jullie kennis met mijn skincare van dit moment!

Even in het kort : Drunk Elephant is een Amerikaans huidverzorgingsmerk dat sinds kort ook bij de Engelse webshop CultBeauty te koop is, waardoor wij het ook vrij simpel kunnen bestellen. Dat heb ik dus 2-3 weken geleden gedaan en sindsdien gebruik ik de producten die je in de video ziet. Binnenkort vertel ik je zeker wat ik ervan vind, mijn eerste indruk is in elk geval heel goed.

Je kunt het setje The Littles van Drunk Elephant hier shoppen voor GBP 90,00. Natuurlijk kun je ook fullsize producten kopen bij CultBeauty, zij verzenden in de meeste gevallen gratis naar Nederland.

Ben jij al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Ik zou dat wel heel fijn vinden, maar natuurlijk deel ik mijn video’s in de meeste gevallen ook hier. Leuke ideetjes en/of verzoekjes voor video’s zijn altijd welkom!