Gisteren werd ik verrast door een grote doos van Dior!! Eenmaal uitgepakt bleek daar de Dior Adventskalender van dit jaar in te zitten, wat een mooie verrassing. Natuurlijk moest ik ook over deze adventskalender een unboxing video maken, zou deze echt de prijs van 320 euro waard zijn? In de video zie je alles wat erin zit en verderop heb ik ook een lijstje geplaatst….

De Dior Adventskalender is vanaf volgende week (10 november 2018) te koop voor EUR 320,00, exclusief via Dior.com en is een limited edition. Dat is goed nieuws, want sinds dit voorjaar kunnen wij in Nederland ook bestellen in de webshop van Dior, veelal met gratis verzenden.

In de Dior Adventskalender 2018 vind je de volgende producten:

 • Dior Homme Sport eau de toilette miniatuur
 • Dior Prestige La micro huile de rose (10 ml)
 • J’adore miniatuur
 • Rouge Dior lipstick 999 (mini)
 • Dior Addict Ultra Glow Ultra dior (mini)
 • Capture Totale Dreamskin
 • Dior Vernis 999 (mini)
 • Miss Dior Blooming Bouquet eau de toilette miniatuur
 • Sauvage eau de parfum miniatuur
 • Capture Youth Plump filler serum (7 ml)
 • Lip Maximizer collagen activ (mini)
 • J’adore miniatuur
 • Capture totale creme (15 ml)
 • Hydra Life sorbet creme (15 ml)
 • Diorshow Iconic overcurl mascara in zwart (mini)
 • Poison girl eau de toilette miniatuur
 • Miss Dior eau de parfum miniatuur
 • Joy eau de parfum miniatuur
 • Sauvage eau de toilette miniatuur
 • Capture Youth creme
 • J’adore miniatuur
 • 3 hangertjes met Dior symbolen

De Dior Adventskalender is gemaakt van stevig wit karton met reliëfprint aan de buitenkant, oogt chique en is best zwaar. Als de deurtjes eenmaal open zijn, zie je een gekleurde illustratie van het Huis Dior aan de Avenue Montaigne in Parijs. In het huis Dior zitten vakjes met nummers die je makkelijk open maakt. In de video hebben jullie precies kunnen zien wat er achter de deurtjes zit en daarin kun je ook zien dat sommige producten behoorlijk lastig te pakken zijn. Als de kalender eenmaal open is, kun je deze eigenlijk niet meer hergebruiken. Dat is natuurlijk ook niet noodzakelijk, maar bij meer luxe adventskalenders kun je dat vaak wel (al dan niet voor een ander doeleinde).

En dit is uiteindelijk de “buit” na het openen van 24 vakjes. Stiekem ben ik best een beetje teleurgesteld om eerlijk te zijn, voor die prijs had ik toch meer verwacht. Er zit geen enkel full size product bij, de waarde van de verschillende huidverzorgingsproducten ligt ongeveer rond de 275-300 euro, als je ze omrekend naar de hoeveelheid product die je krijgt. En natuurlijk hebben de luxe miniaturen van de verschillende parfums ook een waarde, net als de mini’s van de makeup items, maar wat die exact zijn, is lastig vast te stellen. Daarbij krijg je dit soort miniaturen ook vrij regelmatig gratis bij een (grotere) aankoop bij een parfumerie of warenhuis. De producten in de Dior Adventskalender zijn de prijs van EUR 320 waarschijnlijk wel waard, maar echt een geweldige deal kan ik deze kalender toch niet noemen. Maar daarentegen ziet alles er wel heerlijk luxe uit en zitten er producten in die zeker de moeite waard zijn,  zoals de cremes, serums, mascara, lipstick, lipgloss etc.

Je koopt de Dior Adventskalender vanaf 10 november 2018 voor EUR 320,00 exclusief bij www.dior.com, zolang de voorraad strekt!

Nu ben ik wel benieuwd wat jullie van deze adventskalender vinden? Zou je hem zelf kopen? Of mag de kerstman deze onder de boom leggen voor je?