Heerlijk dat de kerstdagen nu echt dichterbij gaan komen! Ik zit al een paar weken goed in de kerstcollecties en vandaag deel ik een aantal van deze mooie dingen met jullie in deze Christmas Gift Guide video. En er komt nog een deel aan, met dank aan de tuinmannen!

Tja, die tuinmannen hebben het mij niet makkelijk gemaakt! Ik zat er helemaal klaar voor, omringd door te leuke producten die ideaal zijn als cadeau. Maar goed, ik kon gelukkig wel een aantal favorieten laten zien en zoals ik al zeg in de video, er komt nog meer aan.

Dit zijn de producten die je in de video ziet:

 • MAC Shiny pretty lip kit EUR 74,95 (Lookfantastic) of EUR 75,00 (Douglas)
 • Benefit Magical brow stars EUR 64,99
 • Kiehl’s Creme de corps EUR 50,00
 • Kiehl’s Midnight recovery concentrate EUR 65,00
 • NARS Provocateur eyeshadow palette EUR 39,00
 • NARS Velvet matte lip pencil set EUR 52,00 (De Bijenkorf)
 • NARS Litte Fetishes Orgasm EUR 22,00
 • Chanel No. 5 eau de parfum red edition EUR 150,00
 • Tom Ford Ombré Leather eau de parfum EUR 104,00
 • Philosophy cleanse, peel, treat set
 • Milu Holiday gift pack EUR 42,95
 • Giorgio Armani Eye excess eyeshadow palette EUR 60,00
 • Giorgio Armani Ecstasy shine 403 & 404 EUR 36,00
 • Dior Diorific Audage nail polish

In deel 2 van de Christmas Gift Guide komen nog wat mooie aanraders voorbij! Als jullie nog tips en/of verzoekjes hebben, laat het mij dan zeker weten! En vergeet natuurlijk niet te abonneren op mijn YouTube kanaal, dan mis je geen enkele video.