Misschien heb je de foto van de linkerkant van mijn badkamerkast wel gezien op Instagram? Ik begon het jaar in elk geval goed georganiseerd door mijn kast opnieuw in te delen. Van lotion tot serum, van huidolie tot oogcreme…het staat er allemaal in. In deze post vertel ik je wat er (onder andere) in staat…

Tja, wat kan ik zeggen, er staat behoorlijk wat in mijn kast. En nu vraag je je misschien wel af “gebruik je dat ook allemaal?”. Nou nee, niet allemaal tegelijk, maar ik gebruik wel producten naast elkaar. En er staan ook producten in die ik nog niet getest heb, maar die ik wel binnenkort ga testen/ga gebruiken.

Deze producten zie je o.a. staan, ik begin op het bovenste plankje aan de linkerkant waar mijn lotions/toners op staan:

Op het plankje daaronder staan de cremes/moisturizers voor overdag:

Op naar het volgende plankje met serums en olietjes voor mijn gezicht:

Op de onderste plank staan de reinigers:

Wat is het toch een feest om uit zoveel mooie producten te kunnen kiezen, ik voel me al jaren behoorlijk bevoorrecht! De producten die je hier ziet staan zijn al door mijn eerste (en vaak tweede) selectie gekomen, heel veel producten vallen af omdat ik ze niet geschikt acht voor mijn huid of omdat ze mij niet aanspreken om de een of andere reden. Dat kan zijn omdat ik het merk niet prettig vind (door bijvoorbeeld bepaalde ingrediënten) of om de uitstraling van een product. Ik ben (zeg ik eerlijk) best een “snob” op het gebied van beautyproducten, dus test ik echt niet alles. Gelukkig maar, want dan zou er nog veel meer in mijn kast staan….Oh, mocht je nu bepaalde producten “missen”? Dat kan kloppen want aan de rechterkant is nog zo’n kast en die ben ik nog aan het uitzoeken, daar zitten o.a. mijn oogcremes, nachtcremes en maskers in…wil je die ook nog een keer zien?

Wil je meer weten over deze producten? Stel gerust je vragen door een comment achter te laten en hou zeker mijn Instastories in de gaten om meer te lezen/zien over de skincare die ik momenteel gebruik en test. Maar zoals ik als aangaf, vragen stellen mag altijd. En nu ben ik natuurlijk ook benieuwd wat er in jouw badkamerkastje staat!