Een tijd geleden werd ik, online, verliefd op de nieuwe BECCA Khloe & Malika BFFs makeup collectie….ik hou nu eenmaal van dit heerlijke makeup merk. Maar in Nederland was de collectie nog niet te koop…tot nu! De collectie is eindelijk te koop, kijk even mee naar mijn video…

De BECCA Khloe & Malika BFFS collectie is vanaf 14 februari 2019 exclusief te koop in de online shop van Douglas, je vindt de collectie hier. Zoals ik vertel in de video is de collectie een limited edition, op = op dus. Mijn aanraders zijn zeker de mooie blush/bronzer/highlight palettes, ze kosten EUR 44,99 en daarvoor krijg je 4 fijne producten in een handig palette. De lipsticks zijn ook echt prachtig, al moeten nude of rode lippen wel je ding zijn natuurlijk.

Wat denken jullie? Nog een review doen van de producten in een blogpost? Let me know! 

Mis deze collectie zeker niet, ik vind het een echte aanrader. Het With love by Malika palette is voor mij de mooiste, het palette van Khloe is iets koeler en minder donker, dat staat prachtig bij een wat lichtere huid denk ik.