Na een jaar nadenken ga ik ervoor : ik ga een draadlift laten doen! Een draadlift? Misschien zegt het je helemaal niets….no worries, ik ben twee weken geleden (opnieuw) op consult geweest bij dr. Thanya Tha-in van Skin+Surgery Clinics en in deze video kom je er van alles over te weten.

Jullie weten misschien dat ik in twee jaar behoorlijk ben afgevallen en dat is zeker ook te zien in mijn gezicht. Mijn gezicht is een stuk minder vol geworden en er is flink wat volume verdwenen in/onder mijn huid. Dat zorgt ervoor dat mijn huid wat losser “zit” en vooral in het onderste deel van mijn gezicht wat verslapt is. Dat vind ik niet zo heel mooi, ik oogde (vooral te zien in een video of in het echt) soms wat triest doordat de huid wat hangt. Terwijl ik me helemaal niet triest voel, in tegendeel zelfs.

Dr. Thanya Tha-in heb ik 1,5 jaar geleden ontmoet op een event en we hadden direct een leuke klik, daarom ben ik zo’n jaar geleden eens bij haar geweest om te vragen wat zij mij kon aanbevelen om mijn huid weer een boost te geven. Haar advies was dus een draadlift, iets wat ze uitlegt in de video. Ik heb daar natuurlijk wel even over nagedacht en onlangs pas de knoop doorgehakt.

haha…zal dit het resultaat zijn? 

Vandaag is de dag

Ik ga de draadlift vandaag laten doen bij Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek en natuurlijk hou ik jullie op de hoogte! Binnenkort zal ik nog een artikel met wat meer informatie plaatsen over de draadlift en natuurlijk komt er nog een video online waarin ik vertel over de ingreep en het resultaat laat zien. Op mijn social media (Instastories en Facebook stories) zal ik de eerste updates plaatsen, volg mij dus ook zeker daar!

Wil je meer weten over de draadlift en dr. Thanya, neem dan even een kijkje op haar website : www.skin-surgery.nl. Edit : omdat ik veel vragen krijg over de prijs, de draadlift kun je doen vanaf EUR 400,00 (afhankelijk van hoeveel draden er nodig zijn).