Heb je zin in een lekker fel lipkleurtje? Eens iets even iets anders dan de, altijd mooie, nude lip of de, behoorlijk sophisticated, rode lip, dan heb ik een leuke tip. Een tijdje geleden kreeg ik de nieuwe Velour extreme matte lipsticks van Laura Mercier binnen in behoorlijk felle tinten en ze zijn leuk!

Laura Mercier Velour Extreme matte lipstick EUR 26,50 in de kleuren Lilac, Mauve, Coral en Hot Pink

Dit zijn heel handige lipstickpennen, waarmee je in een paar tellen een mooie dekkende, felle en matte lipstick opbrengt. Ze zijn wel aan de droge kant, maar hechten daardoor wel makkelijk en snel. En ze blijven heel goed zitten! Zorg dus wel voor goed verzorgde lippen als basis en dan heb je echt een paar uur een lekker tintje op je lippen. De kleuren zijn behoorlijk sprekend en opvallend, je moet ervan houden natuurlijk en de kleuren moeten je ook staan, maar ik vind het wel leuk hoor! Zeker in de lente en zomer!

Lilac & Mauve

Coral & Hot Pink

Laura Mercier Velour Lip Powder Collection New York EUR 26,50

Wil je wel iets fels, maar mag het wel een beetje subtieler? Dan is dit ook een leuk product, het is een lippoeder in vier kleuren die je in combinatie met de bijgevoegde lipbalm in elke gewenste combinatie kan opbrengen. Je brengt eerst een beetje lipbalm op, die ook in het doosje zit, en daarna 1 of meer poeders, met een kwastje of met je vingers. Dit lippoeder heeft een metallic glans en dat oogt wel apart, ik vind de onderste kleur heel mooi, dat is een bordeauxkleurige lipstick met subtiele metallic glans.

swatches Laura Mercier Velour Lip Powder Collection New York

Ik vind het zelf mooier als mijn lipcontouren wat strakker zijn, dus gebruik ik voor de randjes een kwastje, de rest van mijn lippen doe ik zowel met mijn vingers als met het kwastje…je krijgt dan wel gekleurde vingers. (niet echt fijn om eerlijk te zijn). Jammer dat er geen kwastje bij dit lippoeder zit, maar dan had het doosje misschien wel wat duurder geweest. De lipbalm is niet heel bijzonder, vrij neutraal en licht voedend. De lippoeders hebben een metallic glans, wil je nog wat meer glans dan kun je eventueel nog wat balm over de lippoeder deppen.

 

Links de onderste kleur & rechts een combinatie van de bovenste en onderste kleur uit het doosje, zo wordt de kleur net wat lichter.

Deze nieuwe Laura Mercier producten zijn nu te koop, o.a. bij De Bijenkorf en in hun online shop, ik vind het zeker opvallende verschijningen die een beetje kleur geven aan deze grijze dagen. De collectie is een limited edition, ik ben zelf behoorlijk blij met Hot Pink en het New York lippoeder doosje, te schattig om te zien ook.

Ga jij ook weleens voor echt felle lippen? Of zou je het vaker moeten doen?