Kan je huid wel een hydratatieboost gebruiken? Voelt je huid strak en trekkerig aan? Zie je fijne rimpeltjes meer de laatste tijd? Dan kan een kuur met deze nieuwe ampullen vol hyaluronzuur van de L’Oréal Paris Revitalift Filler range zeker helpen.

In de video vertel ik je alles over dit nieuwe product in de L’Oréal Paris Revitalift Filler range. Voelt je huid niet meer zo vol, bouncy en plumpy….(als iemand een goede, treffende Nederlandse term weet, laat het zeker weten) en zoek je een product wat binnen korte tijd een verschil gaat maken? Dan is zo’n 7 daagse kuur misschien wel iets voor je? In de ampullen vind je een combinatie van veel hyaluronzuur, Vitamine B5 en glycerine, die je huid snel een boost geven. Ik heb de kuur natuurlijk gebruikt (twee keer achter elkaar zelfs) en vind het echt een mooi product, fijn als extra naast je eigen huidverzorging.

Klik de video hierboven aan of ga direct even naar mijn YouTube kanaal om je te abonneren, want ik heb iets leuks bedacht voor de komende tijd! Oh ja, natuurlijk hou ook Instagram in de gaten om mee te doen met de in de video genoemde winactie!

Lijkt deze 7 daagse kuur je iets?

deze video is gemaakt in samenwerking met L’Oréal Paris