Vanaf deze maand ga ik het weer doen, mijn beauty favorieten met jullie delen en ik begin direct maar met een video. Want jawel, er gaan echt steeds meer video’s komen…laten we zeggen dat ik met mijn tijd mee moet gaan, haha. Wil je nog even rustig teruglezen welke producten ik laat zien, kijk dan even verder.

In de video zien jullie de volgende producten voorbij komen:

In dit artikel hebben jullie ook al eens over de andere olie van Nuxe kunnen lezen, beide zijn erg fijn maar deze is net iets rijker en dus nog prettiger voor de droge huid. Verder verbaast het jullie vast niet dat er veel producten van Charlotte Tilbury tussen staan, dat merk is zeker één van mijn favoriete makeup merken van dit moment, van jullie toevallig ook? En Glossier, het kost even wat moeite om iets te kopen van dit Amerikaanse merk, maar ik ben wel fan hoor! Niet van alles overigens, want ik hou wel van iets meer kleur dan de no makeup look van het merk. Toch kijk ik ernaar uit om in hun showroom te shoppen deze zomer in New York.

Vraagje aan jullie, als jullie mij al langer volgen. Wat zouden jullie graag weer terug willen zien op mijn blog? Een bepaalde soort artikelen of video’s over een bepaald onderwerp? Laat het zeker weten!

En dan zie ik jullie bij de volgende video!