Hoera!!! Dit jaar heeft De Bijenkorf eindelijk een beauty adventskalender, het zou eens tijd worden. Vrijwel ieder, zelfrespecterend luxe warenhuis in de wereld had er al één en nu De Bijenkorf ook. Ik kreeg deze gisteren binnen en heb er direct maar een unboxing video over gemaakt. Kijk je even mee?

De merken die je vindt in de Adventskalender zijn stuk voor stuk heel fijn, de producten die erin zitten zeker ook, al zie ik wel wat “dubbele” producten en zijn het vaak producten die al lang bestaan en dus heb je ze misschien zelf al. Wat ik wel heel leuk vind aan deze kalender, is dat je aan de buitenkant niet kunt zien wat erin zit, dat maakt het wel een prima cadeau….de verrassing blijft. Al ben ik altijd benieuwd wie zich echt kan inhouden als je zo’n kalender krijgt, doe je dan echt dag voor dag de doosjes open? Of alles in één keer?

 

De eerste Beauty Adventskalender van De Bijenkorf is nu online te bestellen voor EUR 119,00 via deze link (de waarde is volgens De Bijenkorf meer dan EUR 249,00) of je koopt hem in de winkel, zolang de voorraad strekt.

Wat vind jij van deze kalender? Zou je hem kopen of cadeau willen krijgen?