Vorige week ben ik, samen met vriendinnetje Vivianne, een paar dagen in één van mijn lievelingssteden : Londen.  Check de shopvlog snel en lees verder om nog wat leuke tips te bekijken.

Even een recapitulatie van de verkooppunten van de producten in de video:

Glossier kun je niet in Nederland kopen en/of laten bezorgen, ze hebben wel een website : http://www.glossier.com
Lush vind je ook in Nederland http://www.lush.nl
Diptyque kun je in Nederland o.a. kopen bij De Bijenkorf http://tidd.ly/63549e80
Charlotte Tilbury koop je in Nederland bij De Bijenkorf http://tidd.ly/5a393a3f
House of CB heeft een geweldige webshop http://www.houseofcb.com
Fenty Beauty kun je bestellen via de Franse Sephora http://tidd.ly/f51f50f5

Glossier…dat was de reden waarom we dit weekend hebben geboekt, want zij hebben een tijdelijke pop-up store in Londen. Glossier wordt tot nu toe alleen nog verkocht in New York (waar het altijd heel druk is) en van tijd tot tijd bij verschillende pop-up stores in de USA en (nu dus) de UK. Je vindt de pop-up store van Glossier nog tot en met 8 februari 2020 in Floral Street in Londen (vlakbij Covent Garden).

De pop-up store van Glossier is eigenlijk een grote showroom met verschillende kamers (het is veel groter dan je in eerste instantie denkt), waar je al hun producten kunt uitproberen en bekijken. In de kamers staat Glossier medewerkers die je kunnen helpen met advies en het plaatsen van je bestelling op hun ipad. Helemaal achterin de winkel krijg je dan je bestelling, betalen doe je ook bij de medewerkers met de ipad (ik geloof dat je niet cash kunt betalen).

En dan krijg je dus een leuk Glossier tasje met inhoud! Ik heb je natuurlijk in de video laten zien wat ik heb gekocht. Glossier wordt ook online verkocht, maar helaas verzenden ze nog steeds niet naar Nederland. Lastig wel, want even snel wat bestellen lukt nog niet. Hopelijk gaat dat binnen afzienbare tijd veranderen, want Glossier heeft zeker leuke en fijne producten. Toch is het ook wel een beetje een gehyped merk om eerlijk te zijn.

In dezelfde straat als de Glossier pop-up store zit een prachtig, klein winkeltje van Diptyque. Daar kocht ik de exclusieve “Londres” geurkaars en de nieuwste Paris en Fleur geurkaars, die speciaal is uitgebracht voor Valentijnsdag. Je kunt deze inmiddels ook kopen bij Skins in hun winkels of online.

Natuurlijk moesten we ook nog even rondneuzen in de mooie winkel van Charlotte Tilbury, tegenover de uitgang van het Covent Garden metrostation. Ik hoopte dat ze inmiddels de hele nieuwe Pillow Talk collectie binnen zouden hebben, maar helaas was dat nog niet zo. Zoals je hebt kunnen zien in de video, scoorde ik wel het Pillow Talk Instant eye palette (inmiddels ook bij De Bijenkorf te koop via deze link). Hopelijk kan ik snel de nieuwe Pillow Talk Medium lipstick scoren, want die is echt wel mooi en waarschijnlijk net even wat beter geschikt voor mijn huidtint dan de originele Pillow Talk.

Nog even een paar foto’s! We moesten natuurlijk ook even langs bij de nieuwe Benefit Boutique in Carnaby Street, zo’n leuke winkel en je kunt er terecht voor alle producten van Benefit & wenkbrauwtreatments.

Sexy feestjurkjes scoor ik (online) altijd bij de House of CB, maar ik wilde toch wel graag even langs de boutique. Die vind je in Westfield Stratford City Mall, een lekker groot winkelcentrum op zo’n 15 minuutjes per trein/metro van Londen centrum. Als je naar Londen gaat en je wilt graag winkelen in goede winkels, maar het is slecht weer, dan is dit winkelcentrum zeker een aanrader.

Nog een aanrader : Gong, de bar van het Shangri-La hotel op de 52e verdieping van The Shard, het hoogste gebouw van Londen. De cocktails beginnen bij GBP 20, het eten is niet persé geweldig (maar wel ok), de sfeer is wel lekker decandent en het uitzicht geweldig. En als je op tijd reserveert heb je zeker een tafeltje bij het raam en kun je een prima foto maken…daar ga je voor natuurlijk.

Londen was weer geslaagd!