Geloof ik in wondermiddelen? Nee, niet echt, maar ik moet jullie wel eerlijk zeggen dat ik behoorlijk onder de indruk ben van The Solution van Oslo Skin Lab. Ik heb er een video over gemaakt, kijk snel even verder.

Sinds ik begin januari 2020 begon met het dagelijks mengen van 1 sachet van The Solution door mijn sap (of proteinedrank of koffie of kwark) is mijn huid er (nog) beter uit gaan zien. Ik mocht al niet klagen met mijn 49 jaar, maar ik vind echt dat mijn huid meer straalt, steviger lijkt en dat rimpels minder te zien zijn.
*
The Solution bestaat uit 100 % collageen, dat je inneemt en direct terecht komt waar het nodig is, in je lichaam waar het zijn werkt doet om de huid te verbeteren. Onderzoek heeft uitgewezen dat rimpeldiepte na 8 weken gebruik afneemt, de huidelasticiteit verbeterd en na langere tijd heeft The Solution een positieve werking op cellulite.
*
The Solution heeft geen smaak, is door elke vloeistof te mengen, warm of koud, en is door de verpakking makkelijk mee te nemen. Het is in principe voor iedereen geschikt, mannen en vrouwen van alle leeftijden, maar het effect zal je vooral gaan zien als de collageen in je huid bv door je leeftijd al is gaan afnemen.
*
Je bestelt The Solution direct online bij Oslo Skin Lab via deze link: https://bit.ly/DebbieGlowyskin60. Als je member wordt betaal je EUR 38,90 voor een verpakking van 4 weken. Je kunt op elk gewenst moment je membership opzeggen, een losse verpakking bestellen is ook mogelijk voor EUR 56,90.
Gebruik je mijn code “DEBBIE” dan krijg je extra korting op de eerste verpakking!