Het is alweer 7 jaar geleden dat de Britse visagiste Charlotte Tilbury haar eerste counter opende in Selfridges in Londen, waar ze producten van haar eigen merk ging verkopen. Niet lang daarna kocht ik mijn eerste producten, het waren zeker niet de laatste, want ik ben groot fan! Ik deel vandaag mijn favorieten in een video…

In de video zie je volgende producten voorbij komen:

– Airbrush flawless foundation nr 7 https://bit.ly/3ftgQ53
– Genius Magic Powder in kleur 2 fair/medium https://bit.ly/31tahe2
– Filmstar Bronze & Glow in Fair/medium https://bit.ly/2PvhNz6
– Cheek to chic Pillow Talk & Pillow Talk Intense https://bit.ly/3i9vZKE
– Instant look in a palette Stoned Rose & Gorgeous Glowing Beauty (je ziet ook Beauty Glow) https://bit.ly/3gzM8J4
– Instant eye palette in Pillow Talk ( en Starry eyes to hypnotize) https://bit.ly/33tUUo5
– Easy eye palette for the Charlotte Darling look https://charlottetilbury.prf.hn/l/6149M9B
– Luxury palette in The Rock Chick http://tidd.ly/795e9133
– Luxury palette in Pillow Talk http://tidd.ly/3f733fd5
– Luxury palette in Copper Charge http://tidd.ly/acc9132d
– Luxury palette in Green Lights https://bit.ly/35vxMEP
– Legendary Lashes Vol.2 http://tidd.ly/3ec05a04
– Rock ’n kohl in Bedroom Black http://tidd.ly/54f1cd35
– Colour chameleon oogschaduw http://tidd.ly/7ad07b23
– Goddess Cleansing Ritual http://tidd.ly/dd359ffa
– Charlotte Magic Serum Crystal Elixir http://tidd.ly/4de96b3f
– Magic eye rescue http://tidd.ly/5c58e685
– Magic Cream spf15 http://tidd.ly/cc7d1acd
– Magic Night Cream (zie ook mijn review http://www.debbiezwiers.nl/2019/03/charlotte-tilbury-magic-night-cream-instant-beauty-sleep/)
– Hollywood Flawless Filter nr 4 http://tidd.ly/df2062f5
– Lip cheat lip liner in Supersize me, Pillow Talk, Pillow Talk medium, Hot gossip & Iconic Nude http://tidd.ly/81f7d199
– Collagen lip bath in Refresh rose, Rosy Glow & Peachy Plump http://tidd.ly/21878c58
– Collagen lip bath in Pillow Talk https://bit.ly/2ST8Py7
– Hot Lips 2 in Enigmatic Edward & Glowing Jen http://tidd.ly/942a55dd
– Beauty Light Wand highlighter http://tidd.ly/b8442046
– Hot Lips lipsticks http://tidd.ly/c867cf2a
– Matte revolution lipsticks http://tidd.ly/4e61af45
– Kissing lipsticks http://tidd.ly/6592bf66
– Brightening youth glow http://tidd.ly/eb2bb219
– Superstar lips http://tidd.ly/cba227bd
– Lip lustre lipgloss http://tidd.ly/65593212
– Scent of dreams eau de parfum http://tidd.ly/8d2347ba

Zoals ik al vertel in de video, ik had wel een uur lang alle favoriete producten van Charlotte Tilbury kunnen laten zien, want ik heb door de jaren heen heel veel fijne producten gebruikt. Sommige producten laat ik niet zien in de video, omdat ze tijdelijk verkrijgbaar waren, maar ook van die limited editions ben ik groot fan. Wat ik ook niet heb laten zien in de video, is de hele bijzondere en fijne Magic Night cream. Dat was natuurlijk niet zo slim, maar je kunt wel mijn review lezen in dit artikel, ik gebruik deze nog steeds.

Onlangs was ik online aanwezig bij de presentatie van het nieuwste product van Charlotte (zie je mij helemaal bovenin?), het Charlotte Magic serum crystal elixir, en dat was wel heel leuk, Charlotte introduceerde dit bij iedereen en de specialisten van het merk, Anjali Mahto en  Jonathan Reynolds vertelden meer over dit nieuwe product. Ik ben het serum al even aan het testen, tot nu toe bevalt het prima, het is een licht en fris serum dat fijn aanvoelt op de huid. Het geeft direct een mooie glow door de poeders van edelstenen en goud. Maar ook de ingrediënten beloven veel goeds, zo zit het serum vol niacinamide, plantaardige oliën, hyaluronzuur, vitamine C en lactic acid. Ik test het nog even wat langer en zal dan zeker een review plaatsen.

Charlotte Tilbury is absoluut één van mijn favoriete make-up merken, samen met NARS en Benefit, maar natuurlijk gebruik ik zeker ook nog wel producten van andere merken. Maar ik kom toch wel heel vaak terug bij Charlotte, zeker na het maken van zo’n video, en ik al mijn kastjes weer heb doorzocht, zie ik weer zoveel fijne dingen die ik weer eens moet gaan gebruiken. Kortom, als je nog nooit iets van Charlotte Tilbury heb gebruikt, aarzel niet en koop gerust iets, er zijn eigenlijk geen slechte producten.

20 euro korting op je bestelling!!!

Charlotte Tilbury is in Nederland exclusief te koop bij De Bijenkorf, zowel in de filialen als in de online shop. Charlotte Tilbury heeft ook een eigen webshop, die je hier kunt vinden. Als je daar iets wilt bestellen, zorg dan dat je bij het afrekenen klikt op “Been referred by a friend?” Als je daar mijn naam (Debbie Zwiers) en mijn emailadres (info at debbie zwiers punt nl) invult, krijg je een voucher van 20 euro die je kunt gebruiken als je als nieuwe klant een bestelling van meer dan EUR 100,00 doet in de webshop. Of klik even op deze link, dan kun je direct je voucher aanvragen. Dat is absoluut de moeite waard! Shop ze! En als je tips nodig hebt…laat een reactie achter hieronder of bij de video op instagram of facebook.