Het is alweer 7 jaar geleden dat de Britse visagiste Charlotte Tilbury haar eerste counter opende in Selfridges in Londen, waar ze producten van haar eigen merk ging verkopen. Niet lang daarna kocht ik mijn eerste producten, het waren zeker niet de laatste, want ik ben groot fan! Ik deel vandaag mijn favorieten in een video…

In de video zie je volgende producten voorbij komen:

Zoals ik al vertel in de video, ik had wel een uur lang alle favoriete producten van Charlotte Tilbury kunnen laten zien, want ik heb door de jaren heen heel veel fijne producten gebruikt. Sommige producten laat ik niet zien in de video, omdat ze tijdelijk verkrijgbaar waren, maar ook van die limited editions ben ik groot fan. Wat ik ook niet heb laten zien in de video, is de hele bijzondere en fijne Magic Night cream. Dat was natuurlijk niet zo slim, maar je kunt wel mijn review lezen in dit artikel, ik gebruik deze nog steeds.

Onlangs was ik online aanwezig bij de presentatie van het nieuwste product van Charlotte (zie je mij helemaal bovenin?), het Charlotte Magic serum crystal elixir, en dat was wel heel leuk, Charlotte introduceerde dit bij iedereen en de specialisten van het merk, Anjali Mahto en  Jonathan Reynolds vertelden meer over dit nieuwe product. Ik ben het serum al even aan het testen, tot nu toe bevalt het prima, het is een licht en fris serum dat fijn aanvoelt op de huid. Het geeft direct een mooie glow door de poeders van edelstenen en goud. Maar ook de ingrediënten beloven veel goeds, zo zit het serum vol niacinamide, plantaardige oliën, hyaluronzuur, vitamine C en lactic acid. Ik test het nog even wat langer en zal dan zeker een review plaatsen.

Charlotte Tilbury is absoluut één van mijn favoriete make-up merken, samen met NARS en Benefit, maar natuurlijk gebruik ik zeker ook nog wel producten van andere merken. Maar ik kom toch wel heel vaak terug bij Charlotte, zeker na het maken van zo’n video, en ik al mijn kastjes weer heb doorzocht, zie ik weer zoveel fijne dingen die ik weer eens moet gaan gebruiken. Kortom, als je nog nooit iets van Charlotte Tilbury heb gebruikt, aarzel niet en koop gerust iets, er zijn eigenlijk geen slechte producten.

Charlotte Tilbury is in Nederland exclusief te koop bij De Bijenkorf, zowel in de filialen als in de online shop. Charlotte Tilbury heeft ook een eigen webshop, die je hier kunt vinden. Als je daar voor de eerste keer iets wilt gaan bestellen, dan heb ik iets leuks! Ik kan jullie namelijk eenmalig een korting van 15 % geven op (een deel van) je bestelling, hoe dat werkt kun je hier lezen.

Shop ze! En als je tips nodig hebt…laat een reactie achter hieronder of bij de video op instagram of facebook.