Ik kan over de hele Corona-crisis natuurlijk flink wat blogs volschrijven, maar dat doen al genoeg andere mensen. Laat ik het er dan maar op houden dat ik blij ben dat de vooruitzichten weer wat zonniger worden en jullie mijn fashionable mondkapje laten zien. Ik vertel je waar je het kan bestellen…

Via de instagram van een vriendinnetje kwam ik terecht op de Instagram van de Rotterdamse mode-ontwerpster Daisy Kroon (@studiodaisykroon op instagram), Daisy maakt sinds de Corona crisis namelijk ook mondkapjes/gezichtsmaskers. En je begrijpt, ik moest natuurlijk een mondkapje met panterprint bestellen (al zijn er ook genoeg andere printjes)! Ik stuurde Daisy een DM op instagram, waarna ze de volgende dag al op de post werden gedaan (afhalen bij haar studio kan ook). Betalen ging via een tikkie en ik ben er helemaal blij mee. Zelf maken kan natuurlijk ook, maar als ik iets niet kan, dan is het iets maken op een naaimachine….

Let op, het is natuurlijk geen medisch mondkapje, maar je kunt eventueel wel een filter in het masker dragen, daarom zit er aan de zijkant een opening. Het is wel wasbaar op hoge temperatuur (zie de uitleg op de foto hierboven) en is prettig om te dragen, de pasvorm is top.

Ik denk niet dat ik het vaak zal dragen (ik ga bv nooit met het O.V.), maar het is toch wel handig om er een paar in huis te hebben…1 voor bij elke outfit misschien? 😉 En als het helpt om alles wat beter onder controle te houden, dan help ik daar graag aan mee.