Gisteren ging ik lekker een avondje met Marc naar een terrasje, om even de warmte te ontvluchten en natuurlijk wat te eten en te drinken. Mijn makeup vond ik best geslaagd en hij is ook nog eens de hele dag blijven zitten, twee redenen om te delen wat ik gebruikte….

Dit was de look, ik zou hem omschrijven als de Charlotte Tilbury Pillow Talk look, want heel veel producten die ik gebruikte komen uit deze collectie. Ik ben echt heel groot fan van deze collectie van Charlotte Tilbury, gebaseerd op de populaire lipstick met dezelfde naam. Gek genoeg is de originele lipstick niet mijn favoriet, maar ben ik wel blij met de Collagen Lip Bath met dezelfde naam.

Ik heb deze producten gebruikt:

Het was natuurlijk heel erg warm gisteren, toch had ik de makeup al in de ochtend aangebracht en alleen rond 19 uur even een beetje opgepimpt met wat donkere oogschaduw en wat nepwimperstukjes in mijn ooghoeken. Qua basis heb ik niets opnieuw gedaan, de combinatie van goede skincare en mijn Laura Mercier Perfecting primer (zie dit artikel) zorgde ervoor dat mijn makeup echt goed bleef zitten. Plus natuurlijk de nieuwe setting spray van Charlotte Tilbury, die ook echt geweldig is, net zoals de foundation van Delilah Cosmetics. Misschien ken je het laatste merk niet zo goed, maar ik ben echt obsessed met deze foundation, die heel licht van textuur is en zorgt voor een geweldige dekking, met een natuurlijk en glowing resultaat. Echt, deze foundation is bij mijn top 3 ooit gaan horen!

Willen jullie nog meer weten van de producten? Laat dan even een comment achter :-), via de linkjes achter de producten kun je zien waar je ze (online) kunt vinden.