Geloof het of niet, maar het is weer kerstmis voordat je het weet! Nou ja, het duurt nog wel even, maar ik heb mijn eerste beauty adventskalender van dit jaar alweer uitgepakt. Het is de kalender van Lookfantastic en die is me toch leuk, kijk zeker even mee.

In de video pak ik de hele kalender uit, maar in de eerste paar minuten zie je nog niets…wil je het dus als een verrassing houden, kijk dan vooral de rest van de video niet en lees ook niet verder. Je kunt de lookfantastic adventskalender exclusief pre-orderen zolang er nog voorraad is, de kalender zal in oktober worden verzonden. Je vindt de kalender hier, de prijs is EUR 95,00.

Heb je de video toch gekeken? Wat een mooie spullen zitten erin! Het fijne aan deze adventskalender vind ik dat hij goed gevarieerd is, je hebt echt allerlei producten van make-up tot luxe huidverzorging, van Natasha Denona tot Omorovicza, van een deluxe sample tot een fullsize. De waarde van de producten is meer dan EUR 550, wat deze kalender echt de moeite waard maakt. Deze kalender is dan ook over de hele wereld enorm gewild en is in de pre-sale altijd al uitverkocht.

De kalender is exclusief te bestellen bij lookfantastic voor EUR 95,00. Wil je nog iets bestellen bij lookfantastic? Kijk dan even of je mijn kortingscode “DEBBIE” kan gebruiken voor 20 % korting. Helaas werkt dat niet op de adventskalender, maar wel op producten waarbij “kortingscode van toepassing” staat, dat scheelt toch weer.

Binnenkort nog meer unboxing video’s van adventskalenders! Kijk jij al een beetje uit naar de feestdagen?