De keuze in luxe beautyadventskalenders wordt ieder jaar groter, van lekker betaalbaar tot behoorlijk luxe, je hebt heel wat te kiezen. Dior brengt één van de meest luxe varianten uit en ik ga je laten zien wat erin zit in deze video.

De adventskalender is dit jaar geïllustreerd door Safia Ouares, die een betoverende nacht aan de 30 Rue Montaigne in Parijs heeft weergegeven. In de 24 vakjes vind je mooie miniaturen van de mooiste en fijnste Dior items, van parfums tot luxe huidverzorging. Het is absoluut een prachtig cadeau voor een Dior fan.

De Dior Adventskalender kost EUR 350,00 en is te koop via hun officiële online shop via deze link. Het is uiteraard een limited edition, zolang de voorraad strekt dus. De webshop van Dior is zeker een aanrader, ze verkopen er ook exclusieve items die je nergens anders kunt kopen en ze verzenden vrijwel altijd gratis en verpakken alles heel luxe.