Eindelijk is het weer eens tijd voor een update van mijn gezichtsverzorgingsroutine! Er wordt vrijwel dagelijks naar gevraagd, dus leek het mij een leuk een complete video op te nemen, van ochtend tot avond. Natuurlijk vergeet ik mijn collageensupplement niet!

Ter informatie, ik ben 50 jaar en heb een normale tot droge huid, die ook wat vochtarm is (maar dat heeft eigenlijk iedereen wel, hydratatie is altijd nodig). Mijn huid is momenteel echt wel in topconditie, mede dankzij The Solution van Oslo Skin Lab, het collageen supplement dat ik al vanaf januari gebruik, inmiddels dus al meer dan 9 maanden. Zoals jullie wellicht weten laat ik dokter Thanya ook wel wat botox in mijn frons spuiten (1 keer per half jaar ongeveer) en heb ik fillers in mijn traangoot, het is dus een combinatie van goede huidverzorging, goede voeding en een beetje hulp die ervoor zorgt dat mijn huid er behoorlijk goed uitziet.

Deze producten zie je in de video (klik erop om naar een verkooppunt te gaan):

In het laatste stuk bespreek ik ook nog welke producten ik ook tijdens mijn avondroutine gebruik, dit doe ik dus iedere dag van de week iets anders. Ik gebruik natuurlijk niet alles tegelijk, maar wissel af. Dit zijn de producten die ik daar laat zien:

En natuurlijk mag The Solution van Oslo Skin Lab niet missen in mijn dagelijkse routine, meer informatie vind je hier.
Wil je dit ook gaan proberen, je krijgt 60 % korting op je eerste verpakking van 4 weken via deze link! Bekijk ook mijn andere blogposts over dit collageen supplement, die je hier en hier vindt.