Zie jij door de bomen het bos niet meer als het om huidverzorging aankomt? Wat moet je nu gebruiken om je huid lang mooi te houden of juist weer een boost te geven? En waar moet je dan op letten? Natuurlijk op de ingrediënten die gebruikt worden in de verschillende producten. Ik vertelde onlangs live op Instagram wat een aantal belangrijke ingrediënten zijn, kijk je mee?

Het werd een behoorlijk lange live-sessie waarin ik mijn visie op huidverzorging, dit keer met de focus op de (naar mijn mening) belangrijke ingrediënten in goede producten. Denk aan vitamine C, niacinamide ofwel vitamine B3, hyaluronzuur, retinol en AHA/BHA. Ik denk dat het echt wel even leuk en interessant is om het terug te kijken, als je meer wilt weten over fijne en doeltreffende producten. Ik heb al een klein lijstje producten voor jullie opgesteld, ter inspiratie:

Budget

Mid-price

High-end

Wil je meer weten? Laat dan een comment achter en volg mij op Instagram voor meer fijne tips!