Een van de meest gestelde vragen aan mij: “ik krijg lijntjes rond mijn ogen, heb je een tip voor een product?” Herkenbaar hoor, ook ik heb ze, die lijntjes! Maar eerlijk is eerlijk, ze zijn de laatste tijd heel veel minder geworden. Dat is te danken aan een geweldig product : het Elemis Pro-collagen advanced eye treatment

Ik ontdekte dit serum in een box die ik kreeg van Lookfantastic en probeerde het “gewoon” even uit….man wat was ik direct onder de indruk! Ik gebruik altijd al goede en fijne oogcremes en een serum rond mijn ogen had ik absoluut ook weleens gebruikt. Maar nooit met zo’n goed resultaat! Bekijk de laatste foto maar eens, een close-up met links een foto uit 2019 en rechts die van vandaag, natuurlijk zonder filter en/of photoshop. Ik gebruik het serum iedere ochtend, voor ik oogcreme opbreng.

*wel even een kleine disclaimer, afgelopen zomer (juni 2020) heeft Dokter Thanya de fillers in mijn traangoot wel even geüpdatet. Maar ook daarvoor was ik al groot fan van het serum!

Elemis is een merk dat ik echt heb ontdekt de afgelopen twee jaar, na dit serum heb ik nog meer favorieten gekregen uit hun assortiment. Zo zijn de Pro-collagen cleansing balms ook echt fantastisch, is de Pro-collagen  Marine cream een perfecte creme voor mijn man en de Peptide Night Recovering cream-oil samen met de Overnight Matrix vind ik top voor in de nacht.

Wil je nu ook eens kennis maken met dit merk? Neem een kijkje in de webshop van Elemis die je hier vind. Gebruik daar zeker ook code”DEBBIE30” voor 30 % korting op alles! (code geldig tot nader order) Je krijgt ook heel vaak nog extra cadeaus bij je bestelling en mag ook samples kiezen. Ze verzenden veelal gratis en vanuit de EU. De komende weken zal ik via mijn stories nog wat meer mooie producten van Elemis met jullie delen

Kennen jullie dit merk? Probeer dus vooral het serum eens, ik ben echt benieuwd naar jullie ervaringen hiermee. Ga jij ook voor een gladdere huid rond je ogen?