Twijfel je nog of je een bepaalde (beauty) adventskalender moet bestellen? Ik ga het jullie een stuk makkelijker (of toch moeilijker) maken door een aantal superfijne kalenders te “unboxen”. Ik ga ze stuk voor stuk uitpakken en laat je zien wat erin zit, plus ik geef mijn mening over de producten. Vandaag is het de beurt aan de beauty adventskalender van online shop Lookfantastic, kijk je mee?

Wil je nu niet weten wat er allemaal in de Lookfantastic adventskalender zit? Dan moet je de video maar even niet kijken, maar anders zeker wel want er zitten fijne producten in. Momenteel is de Lookfantastic adventskalender 2021 te pre-orderen voor EUR 95,00 – hij zal vanaf 1 oktober 2021 (gratis) verzonden worden en je hoeft geen extra invoerkosten te betalen.

De waarde van alle producten samen is EUR 350,00 – het is absoluut een mooie deal en er zit een goede variatie aan beautyproducten in – ik vind het wel een aanrader. Aarzel niet te lang om deze te bestellen – in de voorgaande jaren was de adventskalender telkens al in de pre-order uitverkocht. Je kunt de kalender hier bestellen: Lookfantastic.nl

Wat vind jij van deze inhoud?