Bijna iedere dag word er wel om gevraagd – welke producten gebruik ik voor mijn wenkbrauwen? Natuurlijk deel ik dat graag met jullie, kijk daarom even mee naar de video die ik heb gemaakt….

Laat ik beginnen met te vertellen dat ik iedere 5 weken mijn wenkbrauwen laat doen bij The Brow Specialist in Zwijndrecht. Ik kies dan voor de Perfect Brow Lift ofwel een brow lamination, waardoor mijn haartjes altijd perfect in model blijven. En daarna worden mijn wenkbrauwen in model gebracht met wax en een pincet, plus ik laat ze altijd verven – deze behandeling heet Hybrid Brows. Dit is echt ideaal, want nu ben ik iedere dag binnen een paar tellen klaar, zoals je in de video kunt zien.

Ik gebruik dan de volgende producten:
– Fluff up brow wax van Benefit
– Brow pencil in ash brown van Marr Cosmetics
– een borsteltje om door te borstelen, de mijne is van Chanel maar natuurlijk vind je die overal wel.

Om mijn wenkbrauwen in mooie conditie te houden gebruik ik iedere avond de Grow Oil van Marr Cosmetics, heel fijn spul! Trouwens, Benefit heeft sinds kort ook een fijne olie voor je wenkbrauwen, die ga ik zeker eens testen.

En dan is dit het resultaat 🙂 dit zijn dus mijn natuurlijke wenkbrauwen.

TIP: volle wenkbrauwen maken je gezicht jonger, juist als je wat ouder bent moet je je wenkbrauwen niet te dun epileren of waxen. En de vorm is ook zo belangrijk, probeer vooral geen “boogjes” te maken van je wenkbrauw, hou ze liever wat rechter qua model en zo vol als mogelijk. Wil je advies? Ga dan eens naar een goede wenkbrauwspecialist!

Wat gebruiken jullie om je wenkbrauwen in model te brengen? En heb je ook weleens je wenkbrauwen laten “doen” door een professional?