About me

Hi! Ik ben Debbie Zwiers, sinds 2007 online beautyinfluencer (of zoals het toen nog genoemd werd : beautyblogger). Na een lange tijd als Mrs. Beautyscene vond ik het tijd om terug naar de basis te gaan, terug naar mezelf. Vandaar deze blog, een persoonlijke blog waarin ik post over alles wat ik leuk, interessant en inspirerend vind. Je kunt (geen verrassing) veel beauty posts & video’s vinden, maar ook posts over mode, familie, fitness en eten.

Even kort nog iets over mezelf, ik ben inmiddels 48 jaar, 26 jaar samen met mijn liefde en we hebben samen twee mooie, slimme kids : Bo van 22 jaar (Bokado op Youtube) en Sem van 15 jaar, die in de 4e van het gymnasium zit. We wonen in een klein dorpje in de buurt van Rotterdam, waar het iets te saai is naar mijn zin, dus trekken we er regelmatig op uit. We hebben twee geweldige honden, Jyn en Edward, onze Engelse Bulldoggen maar we hebben ook nog 4 katten en een axolotl….haha.

Wil je meer over mij weten? Dan kun je mij gaan volgen op social media, op Instagram deel ik iedere dag wel iets over mijn leven of natuurlijk over de (beauty)producten die ik aanraad. En vragen? Die mag je altijd daar stellen, leuk juist!

Dank je wel voor je bezoek en hopelijk kom je terug,

lieve groetjes,

 

Debbie

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close