Privacy statement

Privacy statement

DebbieZwiers.nl, gevestigd aan de Mijlweg 14, 3295 KH te ‘s Gravendeel is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: info@debbiezwiers.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Omdat DebbieZwiers.nl een blog met advertenties is, verwerken we een aantal (anonieme) persoonsgegevens op basis van je gebruik. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken:

  • Naam die je opgeeft als je een comment achterlaat
  • Emailadres dat je opgeeft als je een comment achterlaat
  • Persoonlijke gegevens zoals via mail en/of social media aan mij gestuurd bij het winnen van een winactie of iets soortgelijks.

Ik beloof deze gegevens NOOIT te gebruiken om je te benaderen met of zonder commerci√ęle doeleinden. Dit is alleen ter verificatie van jouw identiteit als je een reactie achterlaat.

Het bewaren en verwerken van persoonsgegevens

Indien je mij jouw persoons-/bedrijfsgegevens stuurt i.v.m. een opdracht, zal ik deze persoonsgegevens gebruiken om tijdens en na die opdrachten met je te communiceren over de voortgang en om het eindresultaat op te leveren. Tevens kan ik ze gebruiken om naderhand een factuur op te stellen en te versturen. Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je mij hebt ingehuurd. Indien je mij je gegevens hebt gestuurd i.v.m. de afhandeling van een winactie, zal ik de gegevens alleen gebruiken om deze correct af te handelen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

DebbieZwiers.nl maakt gebruik van zowel functionele als niet-functionele cookies ter ondersteuning van de website. Hieronder vind je een overzicht van deze cookies:

COOKIENAAM & DOEL
Functionele cookies wordpress_ : Deze cookies van WordPress zijn er om je gegevens te onthouden als je een reactie hebt geplaatst.
Niet-functionele cookies __gads, _ga, _gat en andere _ga cookies : Cookies die Google Analytics gebruikt voor het bijhouden van bezoekersstatistieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door mij en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar privacy@debbiezwiers.nl.

Ik wijs je er verder op dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met mij via privacy@debbiezwiers.nl of via het contactformulier.

Adverteerders en mediabureaus

DebbieZwiers.nl maakt gebruik van derden voor de verkoop van advertenties op onze website, zoals Ad Alliance, SpotX Benelux BV , RTL Nederland BV en Google. Deze partijen, maar ook adverteerders en mediabureaus, kunnen gebruik maken van zgn. advertentie- en/of gedragscookies. Advertentie- en gedragscookies worden gebruikt om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen. Door middel van deze cookies kunnen er profielen en doelgroepen worden opgebouwd van onze gebruikers, zodat de advertenties kunnen worden afgestemd op de gebruiker. De informatie die met advertentie- en gedragscookies wordt verzameld, kan gecombineerd worden met informatie van eerdere en latere bezoeken aan andere websites dan de onze om zo de profielen van de gebruikers te verrijken. Voor specifieke informatie over het privacy beleid van derden die cookies plaatsen op onze domeinen, verwijzen wij naar de privacy verklaring van deze partijen. Let erop dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. Wij hebben daar geen invloed op en zijn niet verantwoordelijk voor het handelen van deze partijen.

Advertentie- en gedragscookies zorgen onder meer voor:

  1. het bijhouden welke advertenties je al hebt gezien om zo te voorkomen dat je steeds dezelfde te zien krijgt
  2. het bijhouden of en hoeveel bezoekers op de advertentie klikken
  3. het bijhouden hoeveel bestellingen plaatsvinden via de advertentie
  4. het bijhouden van de websites die je bezoekt om hiermee een inschatting te maken van je
    interesses
  5. het doorgeven van informatie over je surfgedrag aan andere websites
  6. het mogelijk maken voor derde partijen om profielen op te bouwen
  7. het tonen van interessante advertenties op basis van jouw gebruik

De meeste partijen die advertentie- en/of gedragscookies plaatsen op onze website zijn aangesloten bij het IAB Consent Framework. Het IAB Consent Framework garandeert dat de aangesloten partijen zich gedragen overeenkomstig de geldende Europese regelgeving. Klik hier voor meer informatie over het IAB Consent Framework.

Close