Spannende tijden voor mij….ik ga onder het mes! Gelukkig ben ik in goede handen bij dokter Felicia, die mij hopelijk helemaal blij gaat maken….waarmee zul je je afvragen? Dat kun je zien in deze video….

Een tijdje geleden vertelde ik jullie in een video hoe ik van maat 42 naar maat 38 was gegaan. Het gaat nog steeds heel goed, ik blijf lekker doorgaan met sporten en ook mijn eetpatroon is en blijft gezond en goed. Helemaal fijn dus, ik ben een tevreden mens! Maar toch was er een aantal dingen aan mijn lijf die ik iets minder mooi vond, de vorm van mijn borsten was minder mooi en ook mijn buik was minder mooi dan ik zou willen. Was daar nu ook niets aan te doen? Ik vroeg (en kreeg) advies van Dokter Felicia Smits van de Velthuis Kliniek!

Ik ben in een jaar tijd goed afgevallen, door te gaan sporten en beter te gaan eten. Dat hou ik nog steeds goed vol, waardoor mijn lijf er steeds beter uit gaat zien (vind ik dan). Maar het had ook een keerzijde, de vorm van mijn borsten veranderde ook, ze missen nu vooral volume bovenaan en dat stoort me toch wel. Dat volume krijg je niet zomaar terug, je kunt dat niet trainen of op een andere manier krijgen, ik wilde dus weleens weten wat er dan wel mogelijk was.

Tijdens de Open Dag bij de Velthuis Kliniek vroeg ik om advies aan Dokter Felicia Smits en zij vertelde dat een borstvergroting misschien wel een optie was! Ik was best verbaasd, want ik heb bepaald geen kleine borsten. Maar ze heeft mij tijdens het consult exact uitgelegd wat er gebeurt bij een borstvergroting met een goed passende, ronde prothese. Mijn borsten zullen dus wat groter worden, een lift krijgen en zeker steviger worden zodat het allemaal wat beter past bij de rest van mijn lichaam.

Dokter Felicia Smits – werkzaam bij de Velthuis Kliniek in Amsterdam en Haarlem. Ze is ook regelmatig op tv te zien bij RTL Boulevard en het programma Lelijke eendjes, meer informatie over Felicia kun je vinden op haar website : www.feliciasmits.nl

 

Maar daar blijft het niet bij, want Felicia gaat ook het litteken op mijn buik aanpakken en daar wat dieper gelegen vet weghalen d.m.v. liposculptuur. Mijn buik hoeft heus niet perfect glad te zijn, maar door de liposculptuur zal deze er wel wat strakker uit gaan zien, ik ben zo benieuwd!
Ik ga dus onder het mes, aanstaande vrijdag en ik ga het resultaat natuurlijk met jullie delen. Dat doe ik als eerste op Instastories (volg me op @mrsbeautyscene) en in een vlog. Na de eerste controle doe ik natuurlijk een update video, die je als eerste ziet op mijn YouTube kanaal. Ben je al geabonneerd?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je borsten te verfraaien, neem dan een kijkje op de website van de Velthuis Kliniek. Natuurlijk kun je mij altijd vragen stellen, ik zal ze zoveel mogelijk beantwoorden. Heb je vragen voor dokter Felicia, laat ze dan ook in een comment achter, er staat nog een video in de planning waarin we samen vragen gaan beantwoorden!