Als jullie mij de afgelopen weken gevolgd hebben op social media, dan hebben jullie het vast wel gezien, ik heb 3 weken geleden een borstvergroting & liposculptuur ondergaan.  In deze video vertel ik hoe ik de ingreep heb ervaren en hoe het ermee staat 2 weken na de ingreep.

Heb je de vorige video over deze ingreep nog niet gezien, dan kun je die hier vinden, daarin vertel ik je ook waarom ik besloten heb de ingrepen te ondergaan. Twee weken na de ingreep is het resultaat al heel goed: Dokter Felicia Smits heeft door een borstvergroting mijn borsten behoorlijk verstevigd en de liposculptuur heeft ervoor gezorgd dat mijn buik behoorlijk wat platter is geworden.

Even in het kort: de ingreep is mij enorm meegevallen, ik zag er zeker niet tegenop, maar het is natuurlijk best even spannend. Gelukkig maar dat het meeviel en ik ben nu al heel blij met het resultaat. Ook het herstel gaat heel snel en voorspoedig, de eerste dagen voelde ik me wat beurs, maar ik heb geen bedrust moeten houden en was eigenlijk direct alweer mobiel. Natuurlijk wel met een paar dagen pijnstilling en natuurlijk heb ik het wel rustig aan gedaan!

Na een week voelde alles alweer een stuk beter en zou ik zeggen dat je kantoorwerk weer moet kunnen doen, al ligt het er wel aan hoe je naar je werkt moet komen.

Ik heb de eerste controle bij de verpleegkundige al achter de rug en ben in de tweede week ook nog even extra bij Dokter Felicia langs geweest. Dat was op zich niet nodig, maar ze was zo nieuwsgierig! Over een week of vier maak ik nog een video, waarin ik je meer vertel over de ingreep, de gebruikte protheses en natuurlijk het resultaat echt laat zien.

Wil je meer informatie over Dokter Felicia Smits, neem dan een kijkje op haar website: www.feliciasmits.nl

Inmiddels zijn we drie weken verder en ben ik alweer een weekje, rustig, aan het sporten. Ik mag nog niet hardlopen of andere sporten doen waarbij ik spring of iets dergelijks, maar cardio doen op de loopband of eliptical gaat prima. Dat gaat de goede kant op! En het resultaat is echt heel mooi!