Iedereen kent Instagram wel, waar de mooiste foto’s en filmpjes worden gedeeld door celebrities, merken, influencers en natuurlijk ook vrienden en familie! Ook ik ben behoorlijk actief en dan speciaal op Instagram Stories. Kijk jij mijn Instastory weleens? Mocht je niet altijd tijd hebben om alles te bekijken, no worries…ik heb de leukste post op een rij gezet (inclusief korte beautyreviews).

Wat een zoete lente makeup collectie stuurde Lancôme naar mij op! Je zou denken dat het macarons zijn, maar dat klopt dus niet! Zal ik deze eens gaan testen, wie is benieuwd?

Nog meer snoeperige kleurtjes met die Eye sugar palette van Lancôme! Ik vind het er best schattig uitzien, maar dit soort lichte tintjes werken nooit zo fijn bij mij, het staat gewoon niet. Lente makeup collecties zijn meestal niet mijn ding, geef mij maar zomer of herfst.

Hier ben ik dan wel weer groot fan van, het Chocolate Bar eyeshadow palette van Too Faced, dat gebruik ik echt zo vaak de laatste tijd. En natuurlijk heb ik hier ook de Benefit BAD gal Bang mascara op en test ik vandaag de L’Oreal Tattoo signature eyeliner pen uit. Die vind ik niet echt fijn, geeft lastig kleur af en is niet diepzwart, blijft wel goed zitten en is heel lastig te verwijderen. Nee, ik blijf bij mijn Kat von D of Chanel eyeliner.

Sinds ik een mooie luxe kwastenset van Zoeva kreeg, heb ik ze ook dagelijks in gebruik, ze zijn erg goed en prettig om mee te werken. Je kunt de producten van Zoeva nu ook kopen bij Douglas, zowel in de winkels als online. En het 3D highlight palette van Huda Beauty gebruik ik ook regelmatig.

Op Instastory zien jullie natuurlijk ook vaak mijn/onze Engelse Bulldogmeisje Jyn voorbij komen, ze woont inmiddels een jaar bij ons (ze is ook net 1 jaar geworden) en ze is zo leuk. Hier is ze gezellig mee tijdens onze zondagse borrel!

Nieuw parfum van Dolce & Gabbana, een variant op hun Dolce geur. Dit is de Dolce Garden en is dus helemaal nieuw…

Geweldig roze flesje!

Deze variant is een zgn. Floriental, een wat zwoelere variant van de frisse citrusachtige Dolce. Mijn geur is het niet helemaal, ik vind de kokos nogal overheersen en daardoor is Dolce Garden een stuk tropischer dan ik had verwacht.

Kennen jullie het zilveren peel-off gezichtsmasker van Glamglow? Die is er nu ook in een speciale glittervariant!

Lekker glitterig dus, kun je je voorstellen hoe het eruit ziet als je daarmee een kwartiertje rondloopt? Heel instawaardig, maar eerlijk is eerlijk…die glitters doen niks voor je huid natuurlijk. En zijn ze niet erg slecht voor het milieu? Ik ga het nog even uitzoeken en natuurlijk toch testen.

Armani Si is dan wel weer helemaal mijn geur, een tikje zwoel en toch stoer en vrouwelijk, voor de vrouw die weet wat ze wil volgens Armani. De nieuwe Si Passione is nog passievoller en erg fijn. Ik moet nog even uitzoeken wat er precies voor geurnoten in zitten.

Charlotte Tilbury heeft een aantal nieuwe kleuren lippotlood en omdat ik groot fan ben, sloeg ik ze natuurlijk snel in. Supersize me is een prima kleur, zowel om te combineren als om als basis te gebruiken voor een lipbalm of lipgloss.

Chanel heeft een nieuwe foundation, Le Teint Ultra, die ik zeker even wilde testen…

Ik kreeg drie kleuren opgestuurd, dus dat is wel heel fijn, helaas is de ondertoon van al de kleuren behoorlijk roze en dat staat niet echt heel goed. Maar goed, een beetje testen kan best, ik gebruikte hier nummer 40 die wat donker is. De foundation is wel dekkend, maar ook wel droog en dat combineert minder goed met mijn drogere huid (zeker nu in de winter). Ik denk dat deze langhoudende foundation beter past bij een huid die wat vettig kan worden.

Ah….die brengt zoveel herinneringen terug, ik hou al zolang van de producten van Bourjois, ook toen ik nog geen beautyblogger was. En deze Rouge Edition Velvet lipsticks, waren eigenlijk de allereerste matte, vloeibare lipsticks die er uitgebracht zijn. Ik vond ze toen al geweldig en dat zijn ze nu nog steeds. En dankzij Bourjois kan ik weer even vooruit, zo’n mooi en bijzonder cadeau!

De kleur Nude-ist is mijn favoriet, een kleur die bij iedereen past en altijd goed is. Probeer ze eens, betaalbaar & fijn!

Oh my, ik werd nogal verwend door Too Faced, dank je wel!

Nog meer van Armani, de nieuwe voorjaarscollectie heeft heel lichte pasteltintjes en doet denken aan een Japanse tuin. Prachtig hoor!

Ik kreeg ook nog een bestelling van Cult Beauty binnen, daar bestel ik altijd mijn favoriete lipsticks van Huda Beauty. Ik heb maar een paar dupes van de kleur Icon besteld, mijn favoriete kleur.

En er is een nieuwe 3D highlighter palette, de Bronze Sands.

Kennen jullie de Lip Glow van Dior, de balsem die je lippen een mooie roze tint geeft en wat glans? Er zijn nu ook andere varianten, zoals deze matte! Draagt toch iets minder fijn, want het voelt een beetje droog maar het effect is wel cool!

Last but not least, de geweldige nieuwe geur Nomade van Chloé. Het verbaast me niet dat ik Nomade heerlijk vind, want eigenlijk zijn alle Chloé geuren geweldig, er is er geenéén die ik niet lekker vind. Nomade is florale chypre geur met in de top mirabellepruim, in het hart freesia en in de basis eikenmos….ik moet eerlijk gezegd ook een beetje denken aan Molecule 01…ik ruik toch iets van de ISO-E molecule erin? Of is dat toch de eikenmos? Een mooie stoere, vrouwelijke geur met wat frisheid….absoluut het ruiken waard.

Volg jij mij op Instagram? Dan kun je mijn stories daar ook gewoon bekijken, je hebt geen andere app nodig. Hou er wel rekening mee dat Instagram stories na 24 uur weer verdwijnen, dus bekijk ze iedere dag even om niets te missen. Vanaf nu deel ik de leukste Instastories van de week in een blogpost, mocht je wat missen, check die dan even hier!