Een tijdje geleden vond ik, op zolder, een zak vol met oude merkkleding die ik vroeger droeg toen ik rond de 20-25 jaar was. Mijn dochter, die inmiddels 21 is, vond dat eigenlijk best leuk om te zien en ze besloot er ook nog eens een video mee te maken. En die is ook nog eens heel leuk geworden, kijk maar!

Toevallig ook dat Bo ongeveer dezelfde maat heeft nu, ze is wel wat langer dan mij en ik had iets grotere borsten denk ik, maar verder lijken we qua figuur dus best op elkaar. Nu ja, toen natuurlijk, inmiddels heb ik niet meer exact hetzelfde figuur haha…al pas ik de meeste dingen nog wel trouwens (ze staan alleen iets anders vind ik, maar dat kan ook een gevoel van mij zijn).

Als bewijs heb ik nog even deze foto opgeduikeld, ik droeg de paarse strapless jurk (van Mac & Maggie) toen ik 18/19 jaar was bij een Miss verkiezing. Niet gewonnen overigens, maar het was wel leuk om een keer te doen!

Volgen jullie (of jullie kinderen) Bo ook op Youtube? Ik ben behoorlijk trots op haar, ze heeft inmiddels zo’n 220.000 abonnee’s op haar kanaal Bokado!