Spring cleaning – ik verkoop heel veel kleding op United Wardrobe
Spring cleaning – ik verkoop heel veel kleding op United Wardrobe
Spring cleaning – ik verkoop heel veel kleding op United Wardrobe
Spring cleaning – ik verkoop heel veel kleding op United Wardrobe
Spring cleaning – ik verkoop heel veel kleding op United Wardrobe
Spring cleaning – ik verkoop heel veel kleding op United Wardrobe

Yes, de lente is begonnen en dat heeft voor mij zeker voor lentekriebels gezorgd! Die lentekriebels doen bij mij rare dingen, ze laten mij mijn kleding- en schoenenkasten opruimen, haha. En in die kasten vond ik heel veel leuke kleding die niet meer past, tijd om die te verkopen op United Wardrobe….

United Wardrobe is een website en ook een app die je gratis kan downloaden, superhandig! Je maakt een account aan en je kunt er je zowel kleding kopen als verkopen. Het werkt behoorlijk simpel, je scrollt door het aanbod of zoekt naar iets speciaals. Zie je iets, dan kun je nog een vraag stellen aan de verkoper en daarna kun je het item kopen. Je betaalt altijd aan United Wardrobe zelf, niet aan de verkoper direct, dus dat is heel veilig.

Maar weet je wat, check gewoon de app van United Wardrobe zelf even of ga naar hun website via deze link, je kunt daar precies lezen hoe alles werkt. En als je dat gedaan hebt, ga je natuurlijk op zoek naar mijn “closet” ofwel kledingkast. Je vindt mij als je zoekt op mijn gebruikersnaam: mrsbeautyscene of direct via deze link. De foto’s hierboven zijn enkele voorbeelden die nu nog te koop staan, maar dat kan snel veranderen natuurlijk, ik probeer iedere dag mijn kast aan te vullen!

De kleding die ik verkoop is nog echt in prima staat, sommige dingen zijn zelfs nog nieuw of maar enkele keren gedragen. Ik verkoop ze omdat ze mij te groot zijn geworden of omdat ik er op uitgekeken ben of het toch niet zo leuk vond als ik dacht! Anyway, de kleding is meestal in maat 40/42 ofwel medium/large, mijn schoenmaat is 37/38. Er zitten zowel betaalbare items van Zara bij, als wat duurdere merkkleding van o.a. LaDress, Hugo Boss, By Malene Birger en meer mooie merken. Oh ja, ik verzend alle verkochte producten altijd met DHL met track & trace, de verzendkosten zijn al verwerkt in de prijzen. Wil je nu meerdere items kopen van mij, dan kun je items bundelen en mij een aanbod doen. Uiteraard zal ik de verzendkosten dan combineren, dat scheelt!

Heb je vragen? Stel ze dan via United Wardrobe, dan zie ik ze direct! Maar je mag ze uiteraard ook hier of op social media stellen.