Lancôme stuurde mij een tijdje geleden een aantal producten toe van hun Summer look 2018. Heerlijke producten die ik in de loop van de weken behoorlijk veel heb gebruikt, vooral het grote Bronze & Glow palette die mij een “Californian glow” geeft. Nu de producten eindelijk in de (online) winkels zijn te vinden ga ik wat foto’s en swatches met jullie delen.

Ik kreeg de twee Bronze & Glow palettes van Lancôme opgestuurd, 01 It’s time to glow (die mijn favoriet is) en 02 Your pink glow shot. De eerste is een geweldige combinatie tussen een glanzende, warm getinte bronzer en 3 highlighters in verschillende tinten. De tweede is voor mij vooral geschikt als highlighter, al zit er wel een klein beetje bronzer bij die ietsje lichter is qua tint.

Het zijn in principe gezichtspoeders, maar ik gebruik ze ook gerust op mijn ogen of op mijn lichaam, je kunt er alle kanten mee op! De verpakking ziet er lekker zomers uit met die mooie strepen in goud, zwart, wit en perzik.

Lancôme Bronze & Glow 01 It’s time to glow EUR 52,00

Lancôme Bronze & Glow 02 Your pink glow shot EUR 52,00

De kleuren van Your pink glow shot zijn ook heel mooi, maar is de blushkleur (?) voor mijn zomerse kleurtje wel te licht als blush, de bronzer is eigenlijk weer iets te klein om handig op te brengen. Maar goed, dit ligt natuurlijk wel aan je huidskleur, ik kan mij best voorstellen dat de roze tint mooi staat bij een lichtere huid. It’s time to glow is zeker mijn favoriet, maar ik moet zelf ook wel een beetje voorzichtig zijn met het aanbrengen van de bronzer, de kleur is best donker en warm. Maar ik hou wel van een beetje opvallende bronzer, dus met een lichte hand komt het goed. De poeders zijn wel allemaal heel fijn, heel licht en luchtig en ze blenden prachtig met de huid, de highlighters vind ik wonderschoon en echt goed overal te gebruiken, ook op je lichaam bijvoorbeeld.

Maar er was meer leuks in de tas die ik kreeg van Lancôme, de Teint Idole Blush Sticks in drie zomerse kleuren. Blushsticks zijn in de zomer behoorlijk handig, sowieso om mee te nemen, maar ook omdat ze een natuurlijk, fris resultaat geven. Met een tipje van deze Blush Stick op je wangen, die je even uitvaagt met je vingers heb je direct zo’n lekker kleurtje op je wangen

Lancôme Teint Idole Blush sticks EUR 46,00

van links naar rechts 201 Red flush, 202 Pink flush & 203 Coral flush

Ik ben vooral fan van Red & Pink flush, helaas is Coral Flush best licht en op mijn huid niet zo goed te zien. Best jammer, want ik ben juist gek op koraal of perzikkleurige blushes (favoriet is Galifornia van Benefit), maar goed nu ga ik ook eens wat anders dragen! Red flush is echt knalrood, maar oh wat een mooi effect geeft deze als je die aanbreng op een gebruinde, zomerhuid, heel fris en mooi. Doe het wel met mate, want te rood is zeker geen goed idee. De Teint Idole blush sticks zijn goed gepigmenteerd en laten zich goed uitblenden, zeker aanraders. En volgens mij doe je er eeuwig mee, zo weinig hoef je maar te gebruiken.

een klein tipje is al meer dan voldoende!

hier heb ik de Red flush ook op, samen met de Bronze & Glow

Je vindt de producten van de Lancôme Summer Look nu bij De Bijenkorf online en als het goed is ook bij verschillende Lancôme verkooppunten. Ik kan ze zeker aanraden <3