Benefit Holiday 2018 cadeausets
Benefit Holiday 2018 cadeausets
Benefit Holiday 2018 cadeausets
Benefit Holiday 2018 cadeausets
Benefit Holiday 2018 cadeausets
Benefit Holiday 2018 cadeausets
Benefit Holiday 2018 cadeausets
Benefit Holiday 2018 cadeausets
Benefit Holiday 2018 cadeausets
Benefit Holiday 2018 cadeausets

De fans van Benefit keken er al naar uit, de cadeausets voor de aankomende feestdagen, die altijd een geweldige deal zijn! Natuurlijk zijn ze officieel bedoeld als cadeautjes, maar wie zegt dat je een cadeau ook echt weg moet geven? Swipe even door de afbeeldingen en lees even verder voor de inhoud en prijzen….

De kerstsetjes van Benefit zijn veelal verpakt in grappige tinnen doosjes, die je na kerst eventueel nog kunt hergebruiken of in elk geval gezellig kan neerzetten! De sets bevatten soms mini’s, maar meestal full size producten en zijn een behoorlijk goede deal. Een aantal van de sets zijn al te bestellen bij Douglas, maar nog niet allemaal. Natuurlijk geldt voor alle sets, dat ze zolang de voorraad strekt te koop zijn.

  • Confection Cuties holiday set met daarin Gimme Brow+ #3 mini , Porefessional mini, Rollerlash mini EUR 19,99
  • Gimme Some Sugar  Set met daarin een full size Roller Lash mascara, Porefessional, Hoola, High Beam EUR 49,99
  • Triple Decker Decandence Holiday set met daarin een full size BadGal Bang mascara, Porefessional, High Brow, Gogotint mini EUR 39,99
  • Brow collection Magical Brow Stars met daarin full size Fool Proof Brow Powder 03, Goof Proof Brow Pencil, Precisely my Brow pencil, Ka-Brow, Gimme Brow+, Angled brow brush + spoolie EUR 64,99 (in kleuren 3 & 5 verkrijgbaar)
  • Sweeten Up Buttercup set incl. tasje met daarin full size Badgal Bang mascara, Gimme Brow+ #3, Porefessional, Hoola mini EUR  39,99
  • Goodie Goodie Gorgeous Holiday set met daarin een full size They’re Real mascara, Hoola, Porefessional mini EUR 29,99
  • Cake Pops Lip punch Bright & Bold Lip Set met full size Punch Pop gloss Strawberry, Bubblegum, Cherry, and Pink Berry EUR 29,99
  • Cake Pops Lip Punch Pink & Pretty Lip Set met full size Pop gloss Cherry, Watermelon, Mango, Pink Berry  EUR 29,99
  • verschillende “stocking stuffers” met daarin mini’s van de meest verkochte producten van Benefit, ze kosten EUR 12,00 per stuk.

Op de foto zie je ook nog het leuke Vanity Flare Nude Eye Shadow palette, dat zeker een aanrader is! (ik heb het al getest) Maar het was nog even onzeker of dat ook naar Nederland komt, daarover later meer. De beste deal is wel de Brow collection, waarin je dus 5 full size producten vind plus een kwastje, voor maar EUR 64,99. Kleine kanttekening, de set is maar in 2 kleuren te koop, maar goed…als het je kleur is, dan zou ik deze zeker aanraden. Dit jaar heeft Benefit volgens mij geen adventskalender, toch stiekem wel een beetje jammer!

Op de foto zie je nog meer setjes, die helaas niet in Nederland te koop zullen zijn. Foto @benefitcosmetics Instagram

Nog even een tip, Benefit heeft heel veel leuke setjes te koop, leuk om eens op een voordelige manier kennis te maken met hun producten. Je vindt ze hier in de webshop van Douglas, het exclusieve verkooppunt van Benefit in Nederland.