Als beauty liefhebber kun je tegenwoordig niet meer om de beauty adventskalenders heen! De trend is overgekomen vanuit de USA en UK, inmiddels zijn de adventkalenders helemaal hot om af te tellen richting kerst. En hoe leuk is het om iedere dag vanaf 1 december een klein beautycadeautje open te maken? Heel leuk en daarom heb ik de mooiste, leukste en heerlijkste beauty adventskalenders van 2018 voor jullie onder elkaar gezet.

dit artikel zal nog aangevuld worden als er meer kalenders beschikbaar komen, check het dus regelmatig als je niets wilt missen!

Lookfantastic Advent Calendar EUR 100,00 (geweldige kalender, check de reviews/unboxings van vorig jaar, waarde zo rond de GBP 300.00)

Met 25 magische beauty traktaties, deze premium collectie bevat een show-stopping  opstelling van de beste producten van de beauty industrie. Van huidzorg naar tanning, haarverzoging tot aan cosmetica, tools en exclusieve producten, deze kerst zal je schijnen met alle goodies van Lookfantastic.

 

Net-a-porter 25 days of beauty EUR 175,50 

If you thought the countdown to the holidays couldn’t get more exciting, think again. The perfect gift for a loved one or beauty enthusiast, we’ve expertly curated an exclusive box filled with downsized editions of our favorite products that you can stow in your everyday tote or carry-on. Each of the 25 drawers reveals a best-selling product from brands like Omorovicza, Le Labo, Charlotte Tilbury and Sunday Riley – all of which will see you through the party season, and help detox after it’s over.

Diptyque Advent Calender EUR 350,00 
25 little pleasures to discover before Christmas.
The advent calendar brings together holiday treasures in a magical box. Emblematic products of the House in discovery formats make everyday a celebration; contains candles, fragrance & body care products.

The Beauty Expert collection EUR 115,45 (waarde meer dan GBP 450.00)

The Beauty Expert Collection: 12 Days of Christmas is a curated edit of twelve full-size best-selling beauty products that have been handpicked by the experts to add a touch of luxury to your routine. Hand wrapped and hidden in twelve drawers, uncover a selection of classic products and new beauty must-haves, ranging from skincare and bodycare to makeup.

MAC Advent Calendar EUR 143,95 (momenteel uitverkocht, maar ik weet dat de kalender nog binnenkomt binnenkort, check mijn Instastories voor updates!!)

Maak een technicolour trip tijdens de feestdagen en open 24 dagen lang in December MAC mini traktaties met de MAC Adventskalender. Van perfecte huid prep tot aan gestifte lips en een geweldige oog look, ontdek MAC’s shiny pretty things.

Charlotte Tilbury Beauty Universe 2018 EUR 185,00 (nog niet te koop, maar hou het vooral in de gaten)

Charlotte’s Beauty Universe is de musthave beauty adventskalender van 2018. Verken de wereld van de make-up en huidverzorging van Charlotte Tilbury met iedere dag een andere traktatie achter elke deur. Dit is de magische feestdagenkalender die gevuld is met de bestverkochte beauty iconen. Geef dit cadeau aan je meest dierbare vrienden voor de ultieme universele starterkit uit Charlotte’s ongelooflijke assortiment!

Maybelline Countdown Advent Calendar EUR 57,95 

Maybelline presents the Countdown Advent Calendar Christmas Gift; a luxurious collection that combines twelve of the brand’s favourite treats to keep you party-ready throughout the festive season.

NYX Sugar Trip 24 days of beauty EUR 52,90

Ga op een zoete reis met de Sugar Trip 24 Days of Beauty-adventskalender van NYX Professional Makeup. Deze bevat 24 fan-fave producten in 24 nieuwe kleuren. Deze limitied edition collectie neemt u mee in een droomwereld. Ontdek prachtige lipproducten, zoals de Soft Matte Lip Cream en Butter Gloss. Ook zult u velvet-shadows, highlighters en blushes langs zien komen. Van 10 blendable poeders tot 14 mini lipkleurtjes, deze adventskalender heeft het allemaal!

Kiehls Adventskalender EUR 74,00

Geef een geschenk van Kiehl’s met onze Limited Edition Adventskalender met designs ontworpen door artiest Andrew Bannecker.
Deze collectie bestaat uit de favoriete verzorgingsproducten van onze klanten.

Clinique 24 days of Clinique EUR 69,00 (nu met korting bij De Bijenkorf) 
De Clinique Adventskalender is weer verkrijgbaar met een assortiment van huidverzorgings- en make-upfavorieten achter 24 vensters.

Rituals The ritual of advent EUR 59,50 
Deze feestelijke Advent kalender bevat een unieke selectie van luxe producten, inclusief vier speciale Advent kaarsen. Advent begint vier zondagen voor kerst en om het begin van deze periode te vieren, wordt een kaars aangestoken. Vervolgens wordt elke zondag een nieuwe kaars aangestoken tot aan kerst.

Clarins Holiday Advent Calendar EUR 73,44

Selfridges Glam Sparkle Advent Calender EUR 148,00

We all remember the excitement of opening an Advent calendar, counting down the days to the main event. But this Christmas, we’re looking for something better than chocolate. Here comes Selfridges, putting together the best beauty bits of the season in this Glam Sparkle calendar, with the help of best-selling brands Kiehl’s, Lancôme, Urban Decay, Viktor & Rolf and YSL. What’s inside each drawer? You’ll have to wait and see…

Selfridges Beauty Lovers selection box EUR 80,00

Hand-selected by our expert buyers, this limited edition Beauty Lovers Selection Box plays host to an extensive line-up of cutting-edge skincare and make-up favourites from the likes of bestselling brands ZOEVA, Limecrime, beautyblender and Too Faced. Worth £245, it’s the perfect way to seek out your new hero products at just a fraction of the original price. Whether you’re a novice or guru, prepare to be amazed…

Nuxe Beauty Count down EUR 67,95
Ideal for yourself or a loved one, the NUXE Beauty Countdown Gift Set contains a coveted selection of face and body products housed in a decorative box. From multi-purpose dry oil to a cleansing gel and lip balm, there’s a treat behind each door to countdown the festive season in style. Arrives with a selection of organic teabags.

Molton Brown Opulent infusions advent calender EUR 201,45 

Molton Brown Opulent Infusions Advent Calendar; a tasting cabinet of luxurious fragrance infusions, from intoxicating home aromas to presoirée pampering rituals. Make every day of the festive countdown a celebration; the perfect gift for them, a tantalising treat for you.

Aveda 12 day advent calender EUR 90,95

Discover a treat within each drawer with Aveda 12 Day Advent Calendar; a carefully curated selection of hero products designed to keep you going throughout the party season.

Jo Malone Advent Calendar EUR 350,00 (vanaf half november 2018 te koop in Nederland)

A shimmering countdown. Bursting with twinkling gifts. Colognes, Candles and more. The ultimate indulgence for you.

Zoals je kunt zien is er wat variatie in de adventskalenders, sommigen tellen echt af vanaf 1 december en hebben dus 24 of 25 vakjes, maar er zijn ook “kleinere” kalenders die maar 12 vakjes hebben. Vandaag ga ik mijn eerste adventskalender unboxing video opnemen van dit seizoen, ik denk dat het die van MAC gaat worden! Ik heb er inmiddels een paar binnen en wil jullie natuurlijk wel laten weten wat ik ervan vind. Is het een goede deal of valt dat een beetje tegen! En is de inhoud ook echt leuk? Jullie kunnen het zien op Youtube en natuurlijk ook lezen hier, ik zal altijd een korte review schrijven in de post.

Welke kalender lijkt je de beste deal? En welke zou je best graag willen hebben? (ik vind die van Diptyque, Net-a-porter of Jo Malone wel leuk). Tips voor adventskalenders die wij in Nederland ook kunnen kopen/bestellen zijn altijd welkom!