Vorig weekend was ik weer eens in één van mijn happy places: Disneyland Paris. Het was alweer een tijd geleden dat ik daar was, terwijl we vroeger wel 2 of 3 keer per jaar gingen. Dat was dus weer eens leuk en het werd extra leuk omdat bij onze hele familie mee ging, op uitnodiging van Disney Nederland, geregeld door dochter Bo! Heerlijk genieten van Disneyland in Halloween stijl en natuurlijk vloggen!

Nee, ik ben niet gaan vloggen, maar Bo wel voor haar Youtube kanaal. En neefje Evan van 9 jaar ook, voor zijn eigen Youtube kanaal, zo schattig! Ik heb vooral genoten van de gezellige sfeer in de twee Disney parken en mij laten verwennen in het Disneyland Hotel. Bo werkt regelmatig samen met Disney en dat was ook de reden dat zij dit verblijf voor ons hadden geregeld, echt geweldig.

Samen met mijn moeder, mijn broer en zijn gezin en natuurlijk Bo, Ward (schoonzoon) en Sem hebben we lekker door de voor Halloween versierde parken geslenterd, hebben we flink wat attracties gedaan en hebben we ook nog eens zalig gegeten (zoveel oesters als je maar wilde in het buffet!). Het weekend was voor Sem en mij wel wat korter, we kwamen pas vrijdagavond laat aan omdat Sem natuurlijk gewoon naar school moest op vrijdag (neefjes hadden een studiedag en dus vrij van school). Je ziet mij in de eerste vlog dus maar heel kort, haha.

Goed, Bo was duidelijk niet zo’n oesterfan, haha! Toch vond ik het buffet in het Inventions restaurant in het Disneyland Hotel wel een aanrader als je houdt van kwalitatief goed eten. Het is niet bepaald goedkoop (EUR 65,00 voor volwassenen, EUR 35,00 voor kinderen t/m 12 jaar), maar het eten is wel echt goed en van hoge kwaliteit. Dat geldt trouwens voor het hele hotel, het Disneyland Hotel is echt heel mooi en luxe, alles klopt! Het interieur van het hotel is sprookjesachtig, alles ziet er piekfijn uit, het personeel is vriendelijk en zorgt perfect voor je, de kamers zijn mooi en schoon en ook het zwembad en de fitnessclub zijn heel fijn. Natuurlijk is het ook prettig dat je heel dichtbij de parken bent, ik vond het vroeger vooral ideaal toen onze kinderen nog klein waren (we komen er al sinds 1999), je kon namelijk wat sneller even terug naar je hotelkamer als ze moe waren of als je iets nodig had.

Mijn kids zijn allang niet meer klein (ze zijn nu 21 en bijna 15) en eigenlijk is dat best een beetje jammer, want ik kom nu veel minder vaak in Disneyland Paris dan ik zou willen. Zelf gaan is uiteraard een optie, maar dat doe ik dan ook weer niet zo snel, gek eigenlijk! Daarom was het extra leuk dat ik dit keer wel kon gaan, dankzij Bo en Disneyland Paris.

Momenteel wordt er in Disneyland Paris nog het Halloween festival gevierd (t/m 4 november 2018) en daarna gaan ze natuurlijk kerstmis vieren met Disney’s Betoverende kerst (vanaf 10 november 2018 t/m 6 januari 2019). Dat is misschien wel de leukste tijd om te gaan, alles is dan zo sfeervol versierd. Bekijk alle informatie op hun website, daar kun je ook zien of er nog leuke aanbiedingen zijn.

Ben jij weleens in Disneyland Paris geweest?