Na de adventskalender van MAC is het tijd voor een tweede unboxing, dit keer een bijzondere namelijk The Beauty Expert Collection. Geen echte adventskalender, want deze heeft maar 12 vakjes, maar het is wel een waanzinnig interessante kalender…uiteraard door de mooie inhoud!

The Beauty Expert is een Engelse webshop met prachtige producten, vooral op het gebied van skincare en helemaal fijn, ze verzenden naar Nederland.

In de kalender vind je de volgende producten:

 • Eve Lom Cleanser (50ml & Half-Size Muslin Cloth EUR 35,00)
  The cult Eve Lom cleanser is a must-have for any beauty aficionado. Paired with an Eve Lom Muslin Cloth for the ultimate Eve Lom experience, apply this indulgent balm cleanser to deeply cleanse and add moisture to the complexion. The classic blend of Clove, Eucalyptus, Egyptian Chamomile and Hops melts away makeup and gently decongests without stripping the skin.
 • Madara SMART Antioxidants Anti-Fatigue Rescue Eye Cream (15ml EUR 35,00)
  Designed to target the visible signs of ageing, namely fine lines, dark circles and puffiness, the Madara SMART Antioxidants Anti-Fatigue Rescue Eye Cream is a replenishing formula that keeps the under-eye area conditioned and protected. Powered by a host of natural active ingredients, your skin will appear noticeably brighter, with a lifted effect.
 • Illamasqua Hydra Veil Primer (30ml EUR 35,00)
  To create the perfect base for makeup, the Illamasqua Hydra Veil Primer smooths the complexion, allowing you to apply makeup evenly and effortlessly. Packed with hydrating ingredients, the skin is left feeling balanced and prepped for makeup application.
 • Balance Me Radiance Face Oil (30ml EUR 34,00)
  An incredible 100% natural facial oil, the Balance Me Radiance Face Oil is ideal for those with dry, dehydrated or pigmented skin. Delivering long-lasting hydration and anti-ageing benefits, this multi-tasking oil is the perfect final step in your evening skincare routine.

 • Molton Brown Pink Pepperpod Body Wash (300ml EUR 25,00)
  A classic range from Molton Brown, Pink Pepperpod is a fresh but energising fragrance that makes a luxurious body wash. Lightly fragrancing skin with the invigorating scent, this hero body care product also conditions the skin whilst washing away daily impurities.
 • Aromatherapy Associates De-Stress Muscle Gel (150ml EUR 32,00)
  Unwind after a long day with the Aromatherapy Associates De-Stress Muscle Gel, a relaxing body product that relieves muscles of daily aches and pains. Apply post-shower and massage well until the product is absorbed.
 • ESPA Optimal Skin Pro Serum (30ml EUR 69,00)
  The perfect product for an at-home facial massage, ESPA Optimal Skin Pro Serum utilises key ingredients of Echium Oil, Sunflower Concentrate and Turmeric to improve skin elasticity and add a level of natural radiance to the skin. A unique serum with the texture of an oil, this is an anti-ageing saviour that will slot perfectly into your current skincare routine.
 • Lipstick Queen Lipstick – Sinner (3.5g EUR 25,00)
  Red lipstick is a classic makeup look that complements all skin tones. The Lipstick Queen Sinner Lipstick is a long-wear formula that keeps the colour locked in place with minimal need for top-ups.

 

 • NUXE Rêve de Miel Lip Balm (15ml EUR 15,00)
  Keep your lips smooth and free from dryness by applying the newly reformulated NUXE Rêve de Miel Lip Balm first thing in the morning and topping up throughout the day. This lip conditioning product is infused with honey and botanical oils to create an irresistible level of softness.
 • Doctors Formula Marine Collagen Anti-Ageing Day Moisturiser (50ml EUR 95,00)
  A daily moisturiser that suits all skin types, the Doctors Formula Marine Collagen Anti-ageing Day Moisturiser delivers a surge of moisture and boosts the skin’s natural barrier. Ingredients work in synergy to prevent water loss and improve the skin’s elasticity, firmness and suppleness.
 • Elemis Peptide4 Night Recovery Cream-Oil (30ml EUR 69,00)
  Part of the new Peptide4 range, the Elemis Peptide4 Night Recovery Cream-Oil is a revolutionary hybrid skincare product that combines the benefits of a moisturiser and facial oil in one antioxidant-rich formula. Powered by a blend of Perilla Seed Oil, Night Scented Stock Oil and Elemis’ tetra-peptide technology, the ingredients work in synergy to restore and replenish moisture to the skin.
 • Omorovicza Queen of Hungary Mist (100ml EUR 65,00)
  Refresh your skin in an instant with this revitalising facial mist from Hungarian Spa brand Omorovicza. Formulated with Hungarian Thermal Water, spritz for long-lasting hydration and radiance.

In The Beauty Expert collection vind je dus 12 full size producten, vrijwel allemaal huidverzorgingsproducten aangevuld met een lipstick en twee bodyproducten, de waarde van de producten is EUR 534,00!!! Deze “adventskalender” is dus heel erg de moeite waard, de prijs van The Beauty Expert Collection is nl EUR 115,45 incl. verzenden.

Een aantal van de producten ken ik al, de Eve Lom cleanser heb ik jaren geleden gebruikt (wordt ook bij Skins verkocht), lipsticks van Lipstick Queen heb ik ook in mijn stash, de lipbalm van Nuxe ken ik ook al heel lang en is heerlijk, de shower gels van Molton Brown gebruiken we thuis ook vaak en dan als laatste….de Queen of Hungary mist is zo lekker! Deze facial mist heb ik in de zomer heel vaak gebruikt en ik was verslaafd aan de fijne geur & goede werking.

Dit is dus zeker een aanrader en zoals ik in de video verteld een ge-wel-di-ge deal!!! Niet alleen krijg je echt waar voor je geld, je krijgt ook nog eens producten van hoge, bekende kwaliteit van echt goede merken. Dus zeker geen oude producten of heel onbekende, vage merken, maar echte A-merken die vooral in de UK bekend zijn. The Beauty Expert is een Engelse webshop met heel veel mooie, merken, sommige wat meer niche en anderen weer echt luxe. Ze verzenden naar Nederland en doen dat meestal gratis bij aankoop. The Beauty Expert collection is voor EUR 115,45 verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, mis hem zeker niet!!

Wat vind jij van de tweede adventskalender die ik heb uitgepakt? Is deze de moeite waard denk je?