Vorige week heb ik iets gedaan waar ik achteraf toch wel hard om moet lachen, ik heb een outfitswap gedaan met mijn dochter! Bo heeft een Youtube kanaal, zoals jullie misschien wel weten, en voor dat kanaal hebben we er een video over gemaakt. Ja ja…je ziet mij in de kleding van mijn dochter, geen gezicht natuurlijk!

Ah…het viel eigenlijk ook wel mee, Bo had prima outfits voor mij uitgekozen en de laatste zou ik zelf ook wel aantrekken. Misschien wel met andere schoenen (hallo hoge hakken) maar het stond eigenlijk wel prima.

Grappig eigenlijk om te zien dat je dezelfde maat kleding hebt en ook best modieus bezig bent (vind ik zelf dan) en dat je dan toch echt heel verschillende kleding aantrekt als je 48 en 21 jaar bent. Natuurlijk vinden we soms weleens hetzelfde leuk en we lenen ook weleens wat van elkaar, maar dan combineren we het toch weer anders en daardoor oogt het echt verschillend.

Ik vond het in elk geval heel leuk om mee te doen in deze video! Wil je (of jullie kids) misschien nog meer video’s van Bo bekijken? Je vindt haar kanaal hier en dat van mij hier, vergeet ook niet te abonneren!

Dragen jullie weleens kleding van jullie dochters of is het eerder andersom het geval?