Charlotte Tilbury introduceerde de afgelopen maanden een nieuwe lipstick : Superstar lips. Deze slanke, lipsticks combineren een mooie glans van een lipgloss met de houdbaarheid van een lipstick en zijn er in zes mooie tinten. Hieronder ook twee bekenden van mij : Pillow Talk en Walk of shame, lipsticks die ik zelf graag draag in de matte variant. Kijk even mee naar de swatches…

Charlotte Tilbury Superstar Lips EUR 28,00 (via De Bijenkorf of via CharlotteTilbury.com)

Charlotte Tilbury Superstar Lips, van boven naar beneden : Happy lips, Confident lips, Pillow talk, Wild lips, Sexy lips en Walk of shame

Van links naar rechts : Walk of shame, Sexy lips, Wild lips, Pillow talk, Confident lips & Happy lips

Happy lips & Confident lips

Pillow talk & Wild lips

Sexy lips & Walk of shame

Normaal ben ik meer een liefhebber van lipsticks met een ietwat matte finish, maar draagcomfort is natuurlijk ook belangrijk, dus soms kies ik toch voor een lipstick als deze. Chanel heeft bijvoorbeeld de Rouge Coco, Armani heeft de Rouge Ecstasy Shin en Dior de Dior Addict, MAC’s Liptensity’s lipstick kun je hier ook goed mee vergelijken.

De Superstar Lips van Charlotte Tilbury glijden letterlijk over je lippen, de pigmentatie is best behoorlijk goed en ze geven een mooie glans. De textuur is stevig genoeg om de lipcontouren netjes mee te kleuren, al helpt een lippotlood wel om deze iets strakker te tekenen als je daarvan houdt.De lipsticks hebben een lichte vanillegeur, die prettig ruikt, en de houdbaarheid is redelijk. Ik zou niet beweren dat ze net zolang blijven zitten als een (matte) lipstick), want dat is echt niet zo. Toch draag ik ze graag, zeker in de wintermaanden waarin je lippen toch wat sneller droog aanvoelen door wind en lagere temperaturen. Hou er wel rekening mee dat ze vrij snel op gaan, ze smeren ook zo lekker!

Mijn favorieten zijn zeker Walk of shame, Happy lips en Pillow Talk! Welke vind jij het mooiste van deze zes Superstar Lips? Je koopt ze in Nederland exclusief bij De Bijenkorf of natuurlijk in de eigen webshop van Charlotte Tilbury, waar ze de meeste keuze hebben.