Lang geleden kocht ik twee Lip Cheats bij Charlotte Tilbury, volgens mij toen ik een keer in Londen was. Lip Cheats zijn de lippotloden van dit merk en ik heb er inmiddels heel wat opgemaakt, Iconic Nude en Pillow Talk zijn mijn favorieten. Pillow Talk is niet alleen bij mij een hit, vandaar dat er ook een lipstick van is gekomen en nu gaat de “love story” door met nog meer producten…

Naast de Lip Cheat Pillow Talk en de Matte revoltution lipstick met dezelfde naam brengt Charlotte Tilbury nu ook een oogschaduwpalette en blush/highlighter uit in Pillow Talk. De mooie, oudroze kleur van de lipstick en het lippotlood zijn eigenlijk perfect voor deze producten moet Charlotte gedacht hebben. En weet je wat, ze heeft gelijk, de nieuwe producten zijn zeker weer een schot in de roos. Ik kreeg ze deze week binnen en kon niet wachten ze uit te testen! Het oogschaduwpalette en de blush zijn inmiddels al te koop via de webshop van Charlotte Tilbury, maar volgens mij nog niet bij de counters in Nederland…binnenkort natuurlijk wel!

“It started with a dream. I wanted to alchemise that nude and pink, pout-perfecting colour that I used to mix by hand. It was a colour unique to me – I knew I could bottle a ‘suits-all’ hue that would mimic the delicate rose-blush-skin hue. It’s that ‘has she had them done’ lip booster that beguiles anyone who crosses your path.”
Charlotte Tilbury

Voor velen is Pillow Talk de perfecte nude lipstick, ik denk dat het oogschaduwpalette en de blush dezelfde uitstraling hebben, ze geven je een verzorgde, sexy look zonder dat je teveel makeup op lijkt te hebben. Niet opvallend, maar wel waanzinnig mooi en ik hou van dit soort subtiele, maar extreem sexy looks!

Charlotte Tilbury Cheek to chic Pillow Talk Blusher EUR 39,00

Dit is een geweldige oud-roze getinte blush met een vleugje goud, in het midden vind je een highlighter. Althans…ik gebruik de kleur op deze manier, het lijkt me dat Charlotte dat ook zo bedoeld heeft. De highlighter is een warme, beige-roze tint met subtiele glow, geen extreme spiegelende highlighter, maar één die je prima overdag kunt gebruiken zonder iedereen te verblinden. De poeders zijn heel mooi te blenden met de huid, de kwaliteit is top!

Charlotte Tilbury Luxury eye palette Pillow Talk EUR 50,00

De vier kleuren van het palette passen perfect bij elkaar en zullen volgens mij echt iedereen mooi staan! Heb je een donkere huid, dan zullen de kleuren je wat subtieler staan, maar door de mooie glans van de twee lichtste kleuren kunnen je toch je ogen mooi contouren. Ik heb het palette gecombineerd met een zwart oogpotlood, dat ik lichtjes heb aangebracht aan de binnenkant van mijn wimperrand. Zo krijg ik een licht smoky effect en dat vind ik net wat sprekender, anders zijn de kleuren wel wat licht. Maar als je de foto’s en filmpjes bekijkt, zie je echt een fraaie look. De kwaliteit van het palette is heel goed, alles zit de hele dag netjes en de oogschaduws geven geen fall-out.

Charlotte Tilbury Lip cheat EUR 22,00 & Matte revolution lipstick Pillow Talk EUR 32,00 (deze zijn al in Nederland te koop via De Bijenkorf)

De lipliner en lipstick heb ik zelf al veel langer in gebruik, dit is zeker mijn vijfde lipliner en de tweede lipstick. De lipstick heeft een matte finish, maar wel met een levendig effect en de lipstick voelt niet droog aan. Ik breng de liner altijd over heel mijn lippen aan, perfect om te dienen als basis voor de lipstick en zo blijft alles beter zitten. Ik weet niet of je de lipsticks en lipliners van Charlotte Tilbury al eens geprobeerd hebt? Ik vind ze echt heel goed en zeker aan te raden, de verpakkingen zijn trouwens om van te smullen….

Hierboven zie je mijn Pillow Talk look, ik hou van de subtiele kleuren, mooie glans en de mogelijkheid om je ogen en gezicht wat extra te contouren! Dit palette en de blush ga ik zeker veel vaker gebruiken, juist als ik zin heb in een subtiele, niet te donkere look die wel heel mooi staat. Ik ben fan!

Je koopt de nieuwe Pillow Talk producten nu al via de webshop van Charlotte Tilbury, die ook probleemloos naar Nederland verzendt (vaak ook gratis) en nu zijn de producten ook te koop zijn bij de Charlotte Tilbury counters in De Bijenkorf. Of natuurlijk via de webshop van De Bijenkorf, die trouwens vol staat met meer mooie producten van dit merk.